aranykorra reklam keskeny

 

Könyvajánló!

Szidónia aranykori energiákra ébresztőt adott át nekünk, és közben kaptunk egy iránytűt is. Iránytűt, ami mutatja az utat és kivezet bennünket korunk dzsungeléből. Iránytűt, ami elvezet önmagunkhoz, önmagunk szeretetéhez, tiszteletéhez, egy aranykori egyenrangú párkapcsolathoz, egy tudatos minőségi élethez,  és a boldogsághoz. Teszi mindezt úgy, hogy 24 kincset rejt el nekünk könyvének oldalain. Stílusa könnyed, olvasmányos, őszintesége lenyűgöző. Humora egyedi. Mondanivalója trendi. Sorai észrevétlenűl gyógyítanak.

Szeretettel ajánlom mindenkinek ezt a könyvet, aki szeretetne szórakozva inspirálódni,  és karátokkal felvértezve egy minőségibb élet irányába tovább lépni.

Szeretettel, hálával és tisztelettel:

Dr. Francia Boglálka

orvos -természetgyógyász, homeopata, családterapeuta, ThetaHealing Mester és Grabovoj oktató.

 

 

Részlet "ARANYKORRA ÉBRESZTŐ",

24 karátos ébredés kvantumugrás előtt

című könyvemből:

17.rész A FÉLELEMRŐL, MINT FELE ANNYI ELEMRŐL

"Amikor helyén van a szívünk és az eszünk,

És szeretettel teszünk -veszünk és élünk,

Valamint hittel bízunk a Teremtői Kapcsolatban,

És magunkban is, mint Lelkünk emberi testbe bújt csodájában,

Akkor bizony ebben az állapotunkban a félelmünknek nyoma sincs,

Mert úgy tündöklünk ekkor fényünkben, mint a kincs!

 

 

Ebben az állapotunkban szabályszerűen virulunk,

Vagyis kiteljesedett elemünkben pompázunk.

Ilyenkor nem hat ránk se szél, se vihar,

Boldogan állunk központi mag -unkban, bárki is kavar.

A szikla ebben az esetben hozzánk képest szinte futóhomok,

Hisz a belső tartásunk, hitünk, szeretetünk az, ami ilyenkor maga a tartó ok!"

 

"17.karát- kiegészítő gondolatok a tizenhetedik részhez

Ha ki kellene választanom a legfontosabb dolgot, ami a legjobban utunkban áll, és akadályozza, hogy emelkedhessünk, akkor mindenképpen a félelem érzését választanám. A letünt Vaskorban / aminek "hivatalosan" 2012.decemberében lett vége/ azt is mondhatnám, hogy ez a negatív érzésminta volt a vaskori rozsda igazi, szuperbiztos kötőeleme.Úgy beleitatódott sok ezer év alat az emberek  rezgőrendszerébe ilyen -olyan fondorlatos módszerekkel,,hogy ihaj! Itatódhatott is, hisz ez kellett ahhoz, hogy ilyen -olyan okokból kifolyólag a harmadik dimenzióba legyen bezárva tudatilag az a csodálatos ember, aki valójában "Isten képmására lett megteremtve" egykoron!.....

 

Egy olvasóm véleménye a könyvről:

...Számomra e könyv olyan, mint egy szőlőfürt. Szedegetni, csipegetni kell a szemeket. Az életszituációtól függően mindig van egy olyan szőlőszem, egy karát a 24 -ből, amely éppen mindegyiknél jobban passzol.  Az egész fürt is  finom, egyben is csodálatos, de a szemek magukban is. E könyvet többször kell elolvasni, s mivel minden nap fejlődünk, mindig találok benne valami újat, valami még aktuálisabbat, valami felrázót, valami megerősítőt, valami elmagyarázót, s elgondolkodtatót.

Hálával tartozom, hogy ezt a könyvet elolvashattam, hogy ez a csodálatos, szeretetteljes, bátorító , összefoglaló írás tudatosan is felkészít a körülöttem zajló változások megértésében...

Köszönettel:

H. Hédi


 A kiadvány szerzői jogvédelem alatt áll. Minden jog fenntartva. Tilos a könyv egészét vagy részletét a személyes használatot meghaladó mértékben felhasználni, másolni, sokszorosítani a szerzői jogok tulajdonosának írásos engedélye nélkül!

 Nyílvántartásba - vételi sorszám : 005266

Könyvem magánkiadásban jelent meg.

Érdeklődni: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Köszönettel:

Hegedűs Szidónia