tengerpart 6 hawai vágottAhogy a homokon elfogy a hullám ereje,

úgy születik meg bennünk a megértésből a béke

Szeretettel köszöntelek kedves Olvasó!

Előre szeretnélek tájékoztatni, hogy ez a cikkem most egy bizonyos szemszögből el fog térni a szokásostól. Nem így terveztem, de az intuícióm közbeszólt. Először lebeszéltem magam, de mivel nem hagyta magát a belső hangom, így egy idő után engedtem neki. Nagyon régen, talán több, mint tíz éve is annak, hogy még a régi, úgymond béke időkben, írtam egy cikket ide a honlapomra, aminek azt a címet adtam: „ AHOGY A HOMOKON ELFOGY A HULLÁM EREJE....”

Ekkor még ugyebár az erőszakosan zsaroló löttyöző cirkusznak híre-hamva sem volt. Úgy gondoltuk még akkor jóhiszemű bambasággal, hogy az életünk Kánaán, és szépen, mint a jól tartott birkák a karámban éltük akkor még láthatatlannak tűnő korlátok közt jól beszabályozott, ámbár már megszokott életünket.

Így az tűnt normálisnak. Már el is felejtettem miről szólt akkori cikkem, de mivel dolgozott bennem a kíváncsiság így megkerestem és elolvastam. Mivel eddig minden megszülető írásom úgymond coach, életviteli tanácsadó, vagyis tudatosság fejlesztő szemszögből íródik – tőlem neked szeretettel-, az általam megtapasztaltak alapján, ezért papírt ragadtam, és kíváncsiságból kijegyzeteltem belőle az akkori, olvasóimnak írt, életjobbító javaslataimat, de most bizony magamnak! Lássuk csak, hogyan tudnám hasznosítani az akkori, de bizony most is ugyan úgy igaz értékeket?

Hogy Te is megbizonyosodhass felőle, ha itt kész leszek új írásommal, alább ide fogom másolni a régi cikkemet is. Ebből kifolyólag ez az írásom bizony az átlaghosszhoz viszonyítva egy kicsit termetesebb lesz, mint a megszokott, ezért nem árt, ha esetleg kávét, teát is bekészítesz majd hozzá magadnak. Amennyiben érdekelni fog persze a dolog. Előre szeretném bocsájtani, hogy olyan napjainkban zajló összefüggésekre is szeretnék magasabb szemszögből rávilágítani,/ mintha repülőről néznénk le nagyobb fókuszból az alattunk elterülő tájra/, amit összefüggéseiben máshol nem olvashattál.

Hát ezután biztos fogsz, hisz már jó párszor hallottam, és olvastam vissza mások szájából saját gondolataimat, szófordulataimat. Mindegy, a lényeg, hogy az IGAZ ÚTON JÁRÓK lökjék, tolják, ébresszék egymást, és lendítsék át végre ezt a mára már katasztrofálisan elposványosodott, elzüllött világunkat a SZERETET irányába. Nem kis feladat, ezért minden tisztán látó tudatra szükség van!! Hát akkor most lássuk, milyen jó tanácsokat is jegyzeteltem ki még régebben megszületett írásomból ma. Így fog hát hatni egy régebbi írásom összegzője tanácsként megfogadva a mostanira...
Következzenek hát régebbi írásom kigyűjtött tanulságai:

  1. /Magasabb látószögből mindig mindent jobban megértünk....
  2. / Ahogy a homokon békévé csendesedik a hullám ereje, úgy születik meg bennünk a dolgok megértéséből a béke.
  3. / A látszólag problémának tűnő helyzetek mindig csiszolódásunkat segítő megoldandó feladatok.
  4. / Tudatosan gondolkodni, tudatos tudattal élni: életmentő!
  5. / Nem minden az, aminek látszik!
  6. / Ne mások kitaposott gondolatait tedd a magadévá, hanem tájékozódj, hallgass az intuíciódra, és lásd meg az összefüggéseket!
  7. /Minden dolog, ami előtte rossznak látszott, sokszor jó sült ki belőle!
  8. / Sokkal nagyobbnak lenni, mint a problémáink gubanca!
  9. / Minden jó, ha a vége jó!
  10. / Légy egyéni, és merj lépni önmagadért!

Ennyit hát bevezetőül! Jöjjenek hát ezen újabb írásomban a saját bejáratú gondolataim a mai, szerintem igenis magasabb tudatszintűosztályba léptetett káoszról. Ebben a katyvaszban szeretnék a még alig látható, de már igenis létező összefüggésekre is rávilágítani. Hatalmas összemaszatolások folynak ugyanis a háttérben és a nyílt terepen ebben az egymásnak ugrasztott spiri világunkban, ráadásul hatalmasra duzzasztott trolláradattal. Főleg Magyarországon. Én csak most azokat írom le és osztom meg itt Aranykorra ébresztő honlapomon, ami nálam kiverte a biztosítékot.

Szóval, szerintem az úgy van, hogy ez a korszakváltó káosz szemmel láthatóan is bizony – bizony szerintem magasabb tudatszintű osztályba lépett 2023-ban. Szemmel láthatóan most a spiri világot ugrasztották egymásnak. Úgyhogy nagyon észen kell lennünk!! 2020-ban pedig a háttérhatalom támadta hátba az emberiséget, és tűzte ki nyíltan is már kalózzászlóját az emberiség hajójára, melynek tervezetét, mint kiderült, már sok éve sutyiban a háttérben szervezték. De az azért  tisztasor, hogy ugyan abból a viperafészekből jön a kavarás, csak új cuccba öltöztetve a régi, már jól bevált technikát. "Oszd meg őket, és azt az egyszem figyelmüket bármivel, közben pedig rombolj tovább nyugodtan."

Az úgynevezett 2020-as „A” tervbe egy kicsit beletört a bicskájuk, mert ekkora ébredésre azért egyáltalán nem számítottak. Hatalmas köszönet a nagyon sok jó ember között egy híres német ügyvédnek Dr Reiner Fuellmichnek és nemzetközi csapatának is, akik hivatalosan is támadásba lendültek, és hivatalos feljelentést tettek az erőszakos löttyözés ellen, mert náluk is kiverődött az a bizonyos biztosíték, meglátva a galádságok tömkelegét.

Igazságot szolgáltató munkásságukról a hatalmas blokkolás miatt alig lehetett valamit is hallani. De az eredménye az azért lett! És persze a többi igyekezetnek is! Mert aki figyel, annak bizony kézzel fogható, hisz az a bizonyos háttérhatalmi „ A” terv megbukott. Be is támadták jó szokás szerint, megvádolva mindenféle galádsággal az ügyvédet, akinek erkölcsi nívója azért jó magasan van a nagy átlaghoz képest azóta is, hisz ki mert állni a legnagyobb sötétségben az emberiségért!  Aki meg elhitte, annak meg tükörbe kellene néznie, hogy miért ennyire megvezethető továbbra is a szemmel látható tény ellenére is.

Ez olyan, hogy az IGAZI SZKÍTÁT SEM TUDTAD VOLNA RÁVENNI, HOGY OLYAT HAZUDJON ORSZÁG VILÁG ELŐTT RÁADÁSUL EGY SZEMMEL IS  MINDENKI ÁLTAL JÓL LÁTHATÓ DOLOGRÓL, AMI SZEMEN SZEDETT HAZUGSÁG VOLT. Ilyet szerintem csak Magyarországon engednek meg maguknak egyes férfiak ebben a férfiak vezette félresiklott, összeomlás előtt álló világunkban.

Aztán kiállnak és a szkíta erkölcsről prédikálnak tovább. A nagy többség meg állva tapsol hozzá, és a felháborodásnak a szikráját sem látod a ezen a bizonyos nagytöbbségen. / Hatalmas tisztelet a kevés kivételnek!! / Szóval egyenesen siralmas, ami ma Magyarországon megy! És fel sem tűnik, hogy a tettek és a papolás között hatalmas űr tátong!! Aztán amikor a maximálisan megsértett fél már kénytelen megvédeni magát és ezt szóvá is teszik, láss csodát, jön egy barátguru, aki onnan kezdi ennek a másokat sértegető barátjának a megvédését, hogy az okot adó tényről cinkosként mélységeset hallgat, és onnan veszi fel a fonalat, hogy milyen felháborító, szegény barátját elkezdték kritizálni. 

Én egész véletlenül ugyanis láttam a barát támadásáról készült tényfeltáró videókat és véletlenül elém került ennek a barátgurunak a tényeket elcsúsztató monológja is..Ráadásul emlékeztem is arra, amit a videókban hallottam, és az ezekre adott válaszként milyen elferdítés megy itt álságosságba csomagolva. Hab a tortán pedig az volt, amikor lejjebb görgettem és olvashattam, hogy saját magát milyen hatalmasnak tartó barátguru  az ÓVÓNÉNIJE valójában a sértettségre válaszoló társaság vezetőjének..Leírom, hisz ő tette ezt magáról  közkinccsé. Ahogy hallottam, olvastam gyalázkodó sorait, az igazságérzetem közben az egeket verte. És akkor is, amikor tovább haladva azt olvasom,, hogy amit itt elmondott, azt maga Istenanya dikltálta le neki...

  Érdekes módon boszorkányüldözéses érzéseim támadtak, és felötlött bennem az a régi kor, amikor  Isten nevében, Isten mögé bújva elindították a keresztes háborúkat, miközben a nőket és a spiritualitásban fejlett igaz lelkű férfiakat meg úgy írtották közben, hogy csak na. Az meg sem fordult akkor még, csak kevesek fejében, hogy akkor valójában , ha Isten az embert saját képmására teremtette, akkor most Isten a saját képmásait öleti meg saját képmásaival? Szóval szemmel jól láthatóan vissza jönnek a régi beváltnak gondolt sötét középkoros technikák, ami lehet, hogy akkor bevált, de ma már inkább az álarc lerántáshoz elég. De ahhoz viszont szuper! Ugyanis az emberi tudatosság ugrott pár fokot felfelé!;)

Hát az IGAZI Isten, és AZ IGAZI ISTENANYA az nem ez, akárki akár milyen 3.dimenzióba akarja lehúzni!  Nem baj! Arra jó, hogy saját magukról állítsák ki a bizonyítványt egyesek.../ Tényleg igaza van annak, aki azt mondta: a mostani idők arról fognak szólni, hogy mindenki saját magáról fogja lerántani a leplet!/ Szemmel nagyon jól érzékelhető, hogy miként vannak köztünk ismét a sötét középkor boszorkányüldözői, inkvizítorai. De vissza jöttek az elégetett, igazságtalanul megvádolt, boszorkánynak minősített IGAZAK is. Direkt nem mondok neveket, mert nem ez a cél. A lényeg, hogy Igazi tisztító időszak van arra, hogy kinek melyik kapu nyíljon meg érdemei szerint? Az IGAZAK, vagy a HAMISAK kapuja?!!! Tehát elmondhatom azt, utalva régebbi cikkemben írtakra, hogy VALÓJÁBAN MINDEN ROSSZBAN VAN VALAMI JÓ IS!!! ;)

tengerpart 5

Valójában olyan érzésem van, mintha direkt felkorbácsolódott volna a tenger nyuginak hitt víztükre, hogy színt valljanak az IGAZ és HAMIS tanítók, guruk, mi egyebek..Hogy aztán már letisztult, békésre olvadt, RENDET TEVŐ hullámokként érhessenek ki a homokos tengerpartra. Mint akik jól végezték dolgukat...

Tehát javában áll a bál a spiri világban! És többek bizony inkább a saját pecsenyéjüket sütögetik összefogás helyett, / HATALMAS TISZTELET AZON KEVÉS KIVÉTELNEK, AKIKNEK IGENIS FONTOS MAGYARORSZÁG ÉS AZ EGÉSZ EMBERISÉG JOBBRA FORDULÓ SORSA! Miközben már óriási a világunkat veszélyeztető baj! Még az elmúlt évekből sem tanultak, pedig özönnyi ember halt már meg azóta világszinten!

És még abból sem tanultak sokan, hogy fehéren -feketén kibukott , hogy veszélyben az emberiség és a Föld! Minden van már itt , csak összefogás nem!! Hiába vannak itt olyanok is, akiknek fontos lenne, hogy egy asztalhoz leülve egyesítsék soraikat a különböző nézetek, de itt még soknak fontosabb a saját pecsenyesütödéjük, mint a világ jobbra fordító sorsa!  Úgyhogy, jól dolgoznak az ellen erők a löttyözö program után érdekesen és jól láthatóan felduzzadt lehúzó, vaskort kiszolgáló trollokkal egyetemben! 

Nem is csoda, hisz beköszönt ráadásként ebbe a férfiak által vezette elkorcsosult vaskori világunkba az Istenanya, nevezzük így, küldötte, akit próféciák már előre jeleztek. Szerintem hatalmas bátorság, küldetés tudat kell ahhoz, hogy valaki betegye a lábát az itteni viperafészekbe, felvállalva azt is, hogy szembe megy a vaskori forgalommal. Kap is hideget, meleget, meg ami a csövön kifér. Ember legyen a talpán, aki át tud látni ezen a spiri káoszon! És megérzi zsigerből, ki az IGAZ, és ki a Hamis.

Van itt már minden, mint abban a bizonyos jóboltban! Csak lesek, mint a moziban. Például Nagyboldogasszonyunk is csak - hogy is fogalmazzak- a katolikus egyház "terméke" lett nagy hirtelen. Háát én voltam egészen pontosan az, aki szűnni nem akaró égi késztetés hatására megírtam a könyvemben a Nagyboldogasszonyos részt. Az Arvisúrák / Igaz szólás/ voltak a segítségemre. Onnan tudom, hogy Ataisz szigetén, 13.500 évvel ezelőtt még híre hamva nem volt a katolikus egyháznak, amikor az Anyahita- Nagyboldogasszony kultusz egy történetnek köszönhetően elindult. Aztán jóval később, amikor a sziget süllyedésnek indult, a világ számos pontjára elindultak hajókkal, és vitték magukkal a szívükben az Istenanya örökséget..

És a legelső, amit tettek, amikor új lakható területeket foglaltak el a világ több pontján, hogy az Istenanyának kegyhelyet létesítettek, a férfiakkal karöltve!!! Aztán kezdték csak szépen belakni a terepet. Az viszont igaz, hogy a katolikus egyház már sokkal később összemosogatta a Nagyboldogasszonyt Szűz Máriával. Aztán itt van az, hogy az Aranykor sehol sincs, mert még 300 évig vaskor lesz! Na, az hiányzik még csak, hogy így legyen!

A háttérhatalom pontosan azért gyorsította fel a löttyprogramot, mert már ők is tudták, hogy vége a bulijuknak, és semmi pénzért nem akarják kiadni a kezükből ezt az elhazudott világukat. Csak már van egy bökkenő. Nem csak az emberiség került bajba, a hihetetlen mocskos leigázó tervük következményének köszönhetően, hanem bizony mára már a Földanya is. És erre már összevonták a szemöldöküket a Naprendszer más lakói is, meg már az azon túl élők is. Hisz, ha repül a Föld, mert gurul a gyógyszer, akkor bizony az Ő életterük is veszélyben! Ezért már nagyban folyik a segítő munkájuk. Sőt, Csillagkapuk lettek lehorgonyozva a Föld 3 fontos pontján, hogy generátorként segítsék jó energiákkal az emelkedést..

Ha az égi világ nem lépne közbe segíteni, akkor bizony a Föld is a Vénusz és a Mars letarolt bolygójára fog hasonlítani. Ezek már a végórái a bolygónak. Hisz ugyan úgy belegyalogoltak erőszakos módon a Földanyába, mint a Földön élő összes nőbe. Na, most, ha erre még rájönne a vaskori 300 év, az maga a pokol. Meg amúgy is.

A mayak is megmondták, hogy 2012 december 21 -én új időszámítás kezdődik. Próféciák tömkelege szól arról, hogy jön majd egy illető, boldogságot hoz majd nem csak a magyaroknak, hanem az egész világra! Meg olyat is hallottam, hogy a magyarok fölöslegesen magyarkodnak. El kell felejteni. Már bocsánat, de melyik nemzetet is gyalulták egyfolytában, megszállott módon évezredeken keresztül a háttérhatalom részéről? Igen!!! Eltaláltad!!! Bizony a magyarokat!!!!! De ezt már mindenki tudja!!!! Meg hát tapasztalta is!!! Úgyhogy a magyarok - vagyis az IGAZ MAG/Y/AR/A -OK , MAG - ARÁK tudnak valamit. ;)

Ha valaki, akkor - hívjuk az egyserűség kedvéért háttérhatalomnak továbbra is- , bizony a legjobban tudják, hogy a mag/y/arság az bizony sokat érő! TETSZIK, NEM TESZIK, EZ VAN! Bennünket butítottak több ezer éven keresztül a legjobban, hazudták el a történetünket, csak nehogy megtudjuk kik vagyunk.. Írták bele a saját vágyaikat a szentnek tartott könyvekbe, mert nagyon is tudták, hogy eljön egyszer majd a bulijuk vége. A bibliát például hányszor írták át nekünk a saját vaskori kedvükre? Fordították félre, csűrték - csavarták. A reinkarnációt is pakolgatták ki - be belőle, ahogy a kedvük diktálta. És nem zavarta őket, hogy "szentnek" tartott könyvről van szó, csak passzoljon ahhoz a buborékhoz őket segítve, amit az emberiség tudatlanul tartásához hoztak létre  "Atyaistenkép" címszó alatt.      

Küldik ránk már harmadjára a pápát. Mi az annyira sürgős ezzel? Ha 300 évig még vaskor lenne, biztos nem jönne ilyen sűrűn ilyen rövid idő alatt! Ez hétszentség! Betelepítik a külföldieket. Már faluk vannak tele velük, meg Budapesten annyi idegen vett már kéglit, hogy ihaj.. Igen a mag/y/ar az különleges. Nem mind, csak AKIK AZ IGAZ ÚTON JÁRNAK!!!

Pont ezért repül ki pont a magyaroktól az a bizonyos madár a prófécia szerint. És már minden mocsokkal le is van öntve az a bizonyos kalitka, csak ki ne repüljön belőle az a bizonyos, AZ EGÉSZ EMBERISÉGNEK BOLDOGSÁGOT HOZÓ MADÁRKÁJA! És igen, a magyart a beszélt nyelve is különlegessé teszi. De még mielőtt valaki verné a mellényét, és a nagy büszkeségtől hátra dőlne ez bizony felelősségteljes küldetés is.

Példát mutatni szeretetből, felemelni a másikat, rávilágítani az aknákra és az egész világot felemelni. Na, az az IGAZ MAGYAR , AKI EZT KÉPES VÉGHEZ VINNI. És mi magyarok, meg hát az egész emberiség nem magától ilyen lebutított hülye, hanem egészen pontosan egy nagyhatalmi rendszer, több ezer éven keresztül dolgozott azon, nagyon tűpontos, sziszifuszi munkával, hogy ilyenné váljunk, mert hát ezeket lehet jól irányítani.

Most ébredünk rá, mi folyik itt ellenünk! Lehet ezt „ kend a nyuszira” titulálni, de akkor is az igazság azért innen indul. Ne hagyjunk már ki több ezer lényeges évet, és kezdjük ott a történetet, hogy többnyire mindenki buta, málé, és bamba. Nem vagyunk a topon az biztos, de könyörgöm, most ébredünk, ismerkedünk a viperafészkünkkel, eszmélünk, és kezdjük átlátni, mi zajlott itt a háttérhatalom részéről, hogy ilyen tökéletes vaskorban, félelemben, gyűlölködésben, vaskori Jahwes- férfiuralmi rendszerben nőttünk fel Istenanya nélkül.

Nem magunktól vagyunk ilyen szégyenteljes hülyék. De ébredünk, és igyekszünk átlátni, átláttatni, megérteni azt amiben vagyunk, élünk, és létezünk. És tanuljuk, tisztítjuk magunkat, kapcsolódunk az igazi Fénylényünkkel, szóval tanuljuk az ÉN VAGYOK SZAKMÁT!!!:)) NA, DE MINDEN SZÉP ÉS JÓ, HA A VÉGE JÓ. Most tanuljuk meg csak igazán, ebben a korszakváltó időben, HOGYAN TUDUNK NAGYOBBAK LENNI, MINT A PROBLÉMÁINK, amik valójában nem is problémák, hanem megoldandó feladatok, hogy tovább idézzem a régebbi cikkemből kiírt tanulságokat, ezen új időkbe ágyazva. :)

Hát akkor ezennel el is érkeztünk egy világot érintő újabb lényegi kérdéshez: Hogyan jöhetett létre ez a mocskos, már a Földanyát is veszélyeztető, erkölcstelenné züllesztett férfiakat istenítő világunk? Hát egészen pontosan úgy, hogy több ezer éve, mértani pontos, sziszifuszi munkával kipöckölték a férfiak az ISTENANYÁT, és a saját fejükre tették annak „hármas” koronáját és megalkották maguknak és a lebutított emberiségnek a Jahwes, Atyává átkeresztelt - bűnösnek születtünk - Istenképet.

Ez az egész világ, amiben most élünk a tudatokból kitörölt Istenanya kép nélkül jöhetett csak létre. Mert ugye azért nem radírozták le a Teremtésből az Istenanyát, csak a tudatokból. De ez pont elég. Ezt a háttérhatalmi grupp nagyon jól tudta és csinálta. Az volt a céljuk, hogy fel kell építeni egy férfias világot, és milyen az, ha közben az Istenanyához imádkoznak, és tovább tisztelik a NŐT mint azt előtte tették.?

Hiába hiányzott belőlük az a plusz, csodás embert teremtő „ szerkezet”, amit a Teremtő csakis kizárólag a nőnek ajándékozott, az ehhez járó plusz érzelmi, együtt érző, stb. behuzalozással egyetemben. Tehát ilyen szempontból úgy is mondhatnám, hogy üresen, huzalozás nélkül gondolták azt, hogy majd ők ugyan azt csinálják majd, mint a nők. De az ő istenük valójában a pénz és annak változatai lett, és mindent, de mindent ennek kezdtek alárendeltek. Csak szét kell nézni, hogy milyen lezüllesztet világot tudtak teremteni a férfiak, miután átvették a hatalmat. Térdig jár már sajnos a világ az erkölcstelen mocsokban. A névjegyük magáért beszél. És már a Földanya is veszélyben van...Ezen már nincs mit ragozni. A tény az tény.

Ez ma sincs másként, az emberélet sem szent, csak több pénz legyen a trezorban. Ezekhez háborúkat kreáltak, hódító inváziókat. Mentek, irtottak és már zsebelték is be a másét. Ez ma sincs máshogy. Ezért akkora balgaság, ha valaki úgy képzeli el az Aranykort, hogy az Istenképen nem változtat, és az ezt kiszolgáló rendszereken. Aki nem tudja átlátni ilyen magasságból ránézve ezeket a fontos tényezőket, és félmegoldásokat ajánlgat, az csak lökdösi a kakit arrébb, de nem viszi ki a WC-re, és közben marhára csodálkozik mi olyan büdös körülötte és családtagjai körül továbbra is?

És az új generációnak, vagyis a gyerekeinknek, unokáinknak tovább építi a gyilkos vaskort nagy tudatlanul. Ezért lenne mega -giga fontos, hogy összefogjunk, és EGYÜTT EGYMÁSÉRT VÁLVETVE ÉPÍTENÉNK EGYÜTT EGY ÚJ VILÁGOT!!!!! ÉS IGEN, PONT MI A MAGYAR SPIRIK KEZDENÉNK  MOSTMÁR ÚJ, EGO MENTESÍTETT ALAPOKON, EGYMÁST SEGÍTVE, TÁMOGATVA, ÖSSZEFOGVA LÉTRE HOZNI EGY ÚJ VILÁGOT AZ EGÉSZ EMBERISÉG NAGY BOLDOGSÁGÁRA!  ÁLLÍTOM, HOGY MINDENKIBEN VAN VALAMI ÉRTÉK, AZT ÖSSZE LEHETNE KOVÁCSOLNI, HISZ BIZTOS MINDENKI SZERETNE VÉGRE NYUGISAN, BOLDOGAN, TISZTELETBEN, EGYÜTT - EGYMÁSÉRT ÉLNI! TUDATOS TUDATTAL ÁT KELLENE VÉGRE LÁTNUNK, HOGY CSAK IS, KIZÁRÓLAG AZ ÖSSZEFOGÁSBAN VAN AZ ERŐ, ÉS ÉRTÉK!

VISSZA KELL ÉPÜLNIE AZ ISTENANYÁNAK, benne pedig A FÉRFI ÉS A NŐ KÖZÖTTI KÖLCSÖNÖS, EGYMÁST MEGBECSÜLŐ KORSZAKNAK. A KÖLCSÖNÖS SZERETETNEK, TISZTELETNEK ÉS A BÉKÉNEK...Mert, hogy az Istenanya korszak ezt is jelenti! Aki pedig azt hiszi, hogy az Istenanya korszaka, az csak a hely cseréje az Atyás Istennek, az akkorát téved, hogy csak na, és hagyja magát megint félre vezetni mások által! Istenanya korszakban már végre kiegyenlített a szétrombolt harmónia férfi és nő között, Föld és Ég között.

Hatalmas tisztelet és áldás azon kevés igazakra, akik átlátják nagyobb szemszögből is azt, hol kell elindítani a változást, és hogy milyen origó fontos az Istenanya becsületét, tiszteletét visszahozni ebbe az elfajzott világunkba. Hatalmas tisztelet és áldás azokra is, akik felvállalva a támadásokat, időnként kiállnak, és helyre teszik a sértegetéseket, kitartanak és segítik ezt a tudatokban is átalakuló nehéz folyamatot. Áldás azokra is, akik képesek felülemelkedni ezen a nehéz időszakon, és képesek letenni a csatabárdot, és együtt - egymásért képesek egy új, szeretettel teli világot létre hozni. IGAZAK módjára segítenek abban, hogy HOGY MEGSZÜLHESSÜK MAGUNKBÓL az eljövendő békés, szeretetteljes Aranykort! Ráadásul a legjobbat az összes többi közül!!! :)) ÁLDÁS A FOLYAMATRA!!!!

Hát akkor következzen most az a bizonyos régebbi írásom, aminek ma  is aktualitása van..És annyira nagyon kérte a helyet és teret itt és most!

tengerpart1

Biztosan Te is ültél már hullámokat bámulva a tengerparton! :) Mert én is ültem már így! Ha pedig még nem ültél volna, akkor egészen biztosan fogsz!! :)
Egyszer egy nyaralás alkalmával játszásiból megfigyeltem, hogy a homokon hol fut ki nullára a hullám ereje, oda tettem a lábam székestől. Mondhatnám azt is, hogy gyakorlatilag így tulajdonképpen a lában előtt hevert a tenger. Aztán figyelmemet egy távoli, még fehér tarajú, igencsak tetemes méretű, kékeszöld hullámra szegeztem, és a szememmel szépen kikövettem az útját a lábamig. Volt persze olyan is, amelyik kicsit túlfutott még egy picit a székem alatt, mert útközben jobban egymásba tornyosult több hullámerő, de gyakorlatilag mindegyik hullámnak akkor is elfogyott az ereje a már jókora homokos tengerparton! Szépen békévé csendesültek a lábam előtt.

Aztán hallottam cunamikról is, amikor a haragos, több méter magasra felkorbácsolt hullámok az előtte még nyugalmas partokon jóval túlérve rombolva futottak még jó messzire, amíg tartott az erejükből. De még ezeknek a hullámoknak is előbb, utóbb bizony-bizony lenullázódott az ereje valahol. Szintén békévé csendesültek. Mintha kilehelték volna magukból a haragjukat, romboló energiájukat.

Így vagyunk mi is az életünkkel. Ha a hullámok mondjuk a megoldandó feladataink, akkor ha bele – és vissza gondolsz ebbe, előbb utóbb mindig kifutottak azok is nullára, bár mekkora is volt a nagyságuk. Például háborúkkal, forradalmakkal, boszorkányégetésekkel, szóval minden borzalommal pont így voltunk. Aztán közben akkorákat tanultunk magunkból és a problémának gondolt feladatainkból, és a történésekből, hogy csak na! Még a halálainkat is újra születésünk követte.

Milyen jó is az, amikor tágabb rálátásból is megértjük, mi miért, mi okból történik velünk?.. Amikor leesik a tantusz, vagy másképpen is megfogalmazva, az "AHA, TÉNYLEG" bekattanására egy helyzet, vagy dolog hirtelen egy villanásra összefüggéseiben értelmet nyer bennünk. Megértjük tanítását, a benne rejlő kincset, bölcsességet, és az összefüggéseket egyre nagyobb egészbe tudjuk beilleszteni.

Ekkor szerintem béke költözik a szívünkbe. Észrevetted már? Mindig csak akkor, amikor megértjük! Nem pedig akkor, amikor „csak” megéljük. A megélés mellé meg is kell értenünk azt, hogy mi miért, és milyen nagyobb összefüggésben történik velünk! Ehhez pedig más látószög dukál általában. Mondjuk egy tágabb, az előző szűkebbhez képest. Mert, hogy ugyan azt a feladatot - most így írom le -, hogy problémát ugyan abból a látószögből nem fogjuk tudni kijavítani, megoldani, megérteni. Ugyan azzal a gondolkodással, látószöggel csak ott fogunk topogni, ahonnan pont, hogy ki akarnánk mászni...

A következő történetemet több írásomban is megemlítettem már, de megint ezt teszem, mert nagyon ide passzol.
Nekem Pesten közlekedni autóval és gyalog egy kicsit mindig bonyolult. Az egyik utca hol egyirányú, a másik meg kettő. Aztán meg csere van.:) Mikorra pedig megszoknám a rendet, újból felcserélődnek. Meg hát nőnek születtem, így a navigáció a fejemben nekem sem egészen jól működik. De már szépen alakulok...:)

Szóval egyszer szép tiszta időben Pestről szállt fel a gépem. Mindig szeretek az ablak mellett ülni, mert fotózni is sokat szoktam. Amikor felemelkedtünk a levegőbe, de még nem nagyon magasra, egyszer csak hirtelen lenéztem, mikor is tátva maradt a szám! Fővárosunk panoráma képe tárult a szemem elé. A pesti közlekedésről alkotott régebbi nézőpontomat most hihetetlenül kitágította a gép magasabb pozíciójából eredő látvány. Ami lent, az utcákat róva labirintusnak tűnt ezelőtt nekem, az most fentről nézve hirtelen „értelmes egésszé” változott bennem. Egyben láttam a Duna kékesen kanyargó vonalát. Rajta az Erzsébet hidat, Margit- szigetet, Hungária - körutat, a hozzá kapcsolódó utakkal együtt.. Jééé! - mondtam meglepetten, így már fentebbről nézve sokkal jobban értem, mi kapcsolódik mihez, mint amikor lent lavíroztam az utcákon kis látószögemmel egyik utcából ki, a másikba meg be.

Így vagyunk a megoldandó feladatainkkal is az életünkben. Szakadatlanul csak jönnek és jönnek és jönnek felénk, hisz minden mindig változik körülöttünk. Hol jobban, és van amikor kevésbé. Hol kisebb, hol nagyobb, hol pedig óriási hullámnyi nagyságokban. Mi meg csak evezünk az élet tengerén egyéni csónakjainkban, miközben navigálás közben sorra gyűjtjük a tapasztalatainkat a már meglovagolt hullámainkból. Ki ilyen technikával, ki meg másmilyennel.

A tudatosan gondolkodók egy cél érdekében: hogy viharban edzett, tapasztalt, bölcs és tudatosan gondolkodó kapitányokká érjünk életutunk során. Akikben a már megélt és megértett élethelyzetek sokkal nagyobb látószöget eredményeznek a békévé csendesüléshez.
Mint ahogy például a homokon békésre fogy az előtte még tarajos hullám ereje...;)
Vagy, milyen fantasztikusan felemelően békét hozó érzés megérteni például azt, hogy a problémák lényegét tekintve valójában nekünk szánt FELADATOK.
Vagy, nem minden az, aminek elsőre látszik. HISZ VALÓJÁBAN MINDEN ÉRTÜNK VAN ÉS RÓLUNK SZÓL!
Vagy, ha például el akarod adni a házadat, eleve azzal kezded, / mert már érted a dolgok menetét nagyobb látószögből/ , hogy nem vagy hajlandó mások, gyengeségeiből, félelmeiből, kisebbrendűségi érzéseiből fakadó sírálmait magadévá tenni azzal, hogy Te is félelmekkel telve adod be a közvetítőbe lakásod címét, hogy ha másoknak nem sikerült, tutira neked sem fog, hisz ezt szajkózza sok ember a környezetedben. Szóval ezt már nem hagyod!

Mivel Te már érted a dolgok menetét nagyobb látószögből is, ezért Te már nem vacogó fogakkal várod, hogy neked sem sikerül, hanem megteremted a magad külön bejáratú reményteljes szándékát, hisz tudod, hogy eleve már egy nap több tízezer lakás cserél gazdát, tehát igenis több tízezer vevő van állandóan az országban naponta, aki közül biztosan akad minimum100 olyan, aki éppen a Te ajánlatodat választaná.
Valahányszor visszanézek eddigi életemre, mindig, kivétel nélkül kiderült számomra, hogy minden, de minden dolog, ami eddig történt velem, még az is ami akkor abban a pillanatban nem tűnt éppen túl kecsegtetőnek, az a későbbiekre nézve mégis nagy hasznomra vált. Ezt a szélesebb látószögnek köszönhető felismerést, megértést, többször visszaidéztem már magamnak, amikor hasonló, vagy más helyzetekbe kerültem életem során.

f+ d +┬оs angyal

Szóval minden jó, ha a vége jó! Ezt átfogalmaznám úgy is, hogy már az elején is jó, még ha ez még nem is látszana olyan tisztán a kezdeteknél...:))
De tudni azt azért már lehet! Mint amikor a homokon békésre fogy a hullám ereje... Így oldódik meg előbb -utóbb minden erőnket és képességeinket próbáló és fejlesztő feladat! Még az is, ami Cunamiként érkezik. Ezt soha ne feledd, főleg a mai időkben!
Minden helyzetre, amire már elsőként így fogsz rátekinteni, - olyan repülőgép ablakából szemlélt panorámás látószöggel -, akkor meglátod, hogy sokkal nagyobb leszel, mint a problémád, és ez megnyugvással fog eltölteni!

Kívánok hát Neked is minél több hasonló boldogító, békét hozó felismerést, megértést! És, ha tengerparton jársz egyszer, és megállsz majd a homokban egy fantasztikus naplementében, miközben békésre fut a lábad előtt a hullám ereje a homokon, jusson eszedbe az, amit most írtam ezekről a felismerésekről. Minden értünk van!! Érted? Minden értünk!!És ne felejtsd el majd kiegészíteni a fenti gondolatokat saját felismeréseiddel is!
Légy egyéni és merj lépni önmagadért, hisz ezért vagy itt!!!
Ezért vagyunk itt!!....:))

Szeretettel tőlem neked az utamról:
Hegedűs Szidónia
Író, Coach