angyalka kézben

TEREMTŐ VAGY!

MINDEN ÉRTÜNK VAN, ÉS RÓLUNK SZÓL!

 

Szeretettel üdvözöllek kedves Olvasó ezekben a tudatunkat, életünket forradalmin átalakító időkben!
De még mielőtt belekezdenék saját bejáratú gondolataim kibontásába, továbbra is szeretnélek tájékoztatni, hogy saját tapasztalataimból születő saját meglátásaimat olvashatod Aranykorra Ébresztő honlapomon.

Az EGO csúcsra járatásának végidőszakát éljük annak minden erkölcstelen, lezüllött, tiszteletlen és siralmas sallangjával és vonzatával egyetemben. A szeretetlenség és az erkölcsi nívó tekintetében is mindenkép a béka fenekének keszonmélységében  járunk. Ezen kívül pedig az úgy nevezett "sötét" oldal is szuperul végzi a lehúzó munkáját az emberiséget illetően, így aztán minden adott ahhoz, hogy ÉBREDJEN VÉGRE KÓMÁJÁBÓL AZ EMBERISÉG. ÉS RÁESZMÉLJEN VÉGRE ARRA A CSODÁRA, AKINEK VALÓJÁBAN IDE LESZÜLETETT.

Igen, leszületett, mert, hogy itt MINDEGYIKŐNK VALAHONNAN AZ UNIVERZUMBÓL ÉRKEZETT  TANULNI, FEJLŐDNI A LELKE MINŐSÉGÉNEK OKÁN. Hááát, ahhoz képest, hogy mostanra már ott tartunk az eddig évezredek által belénk sulykoltak miatt, hogy az életünk a temetőnél ér véget, azt hiszem, itt van az a mélypont mostmàr, ahonnan igazán szép dolog felemelkednünk, kibontakozódnunk, felébrednünk, és végre teret engedni annak a csodának, amik IGAZ VALÓJÁBAN VAGYUNK!.

ÉS AMIÉRT IGAZ VALÓJÁBAN IDE JÖTTÜNK TANULNI. Egy régebbi írásomban jeleztem is, hogy mi Lelkekként sorba álltunk azért a fejlődési folyamat megtapasztalásáért, amiért most ezekben a sorsfordító időkben itt vagyunk. Ez pont olyan időszak, mint amikor már felnőttként szólnak az addig rabszolgaként tartott álruhás királylánynak és királyfinak, hogy bizony itt az ideje, hogy megtudd, ki is vagy valójában. ÉS KEZD VISSZA SZEREZNI IGAZI SZÁRMAZÁSOD ADTA ÉRTÉKEIDET!

E faltól falig megrengető felébresztő pofonon is túl vagyunk immáron, pandémia formájában előadva. Ráadásul úgymond egy kincsesládán is ücsörészünk tele hasznos eszköztárral, amit még Égi "királyi szüleink " hagyományoztak ránk anno e börtönbolygó túlélésének zálogaként. Így aztán valójában a Teremtő teremteni képes teremtményeinek is hívhatnánk magunkat. Úgy is mondhatnám, hogy a vérvonal kötelez! ;)

Szóval rövidre zárva:TEREMTŐK VAGYUNK! És, ha még esetleg lenne, aki kapkodná a fejét a hihetetlenkedés okán a kómából ébredve , akkor azt mondom, hogy annyira Teremtők vagyunk, hogy valójában a mostani világot is velünk teremtették és teremtetik meg  folyamatában olyanra, amilyenre szeretnék ott fent a kakasülőn ülők kicsiny csoportja azokkal az úgymond itt lent élő, évezredek alatt  tudatlan rabszolgákká faragott CSODÁKKAL, AKIKNEK TÖBBEK KÖZÖTT AZT IS BEMESÉLTÉK A LEÉPÍTŐ HOSSZÚ FOLYAMATBAN, HOGY ÉRTÉKTELEN SENKIK! És ehhez bizony tiptop munkát végeztek, meg kell hagyni! Nem baj, mi még ennél is szuperebb munkát fogunk végezni, hogy vissza állítsuk a TISZTELETET, MEGBECSÜLÉST ÉS AZ IGAZI SZERETETET  EZEN A BOLYGÓN!!

De vissza térve, iskola rendszereket hoztak létre általános, közép- főiskola és egyetemi szintig úgy, hogy aki kikerült a rendszerükből, / orvos, tanár, ügyvéd, ápoló, stb/  NAGYSZERŰ MUNKATÁRSUKKÁ IS VÁLT  e Vaskor kiépítésében...

Ezért lett az a furcsa eset, hogy sokszor magasan képzett, egyetemet végzettek viszont az alacsonyan maradt tudatszíntjük miatt nem látták át, mire veszik rá őket pl. pandémia alatt... / Mit sem tudva a vaskori világ velük működtetett mechanizmusáról./ Közben eddigra már az álruhás királylány - és fiú / aki köré alacsony tudatszínten tartó rendszer kiépült/, úgymond azt sem tudta már ki fia-bojra valójában, mire felnőtté vált. Ezt hívják káosz a köbön- nek..

Akiknek aztán gyerekeik születtek, kiknek már a beadagolt tanultakat adták tovább..Ehhez aztán fokozatosan még lecsökkentették az életkorhatárt, hogy mire bölcsekké váltak volna, - netalán kezdték volna átlátni ezt a mókuskereket- , úgymond halállal kitessékelték a rendszerből. Az újonnan leszületőknek pedig kitörölték az emlékezetét..

Aztán kezdődött az agymosás, történelem áthazudozása, egyedül élünk az univerzumban és társai..
Továbbá a valójában Teremtő képességgel megáldott embernek megtanították, hogy az örökölt génjeinek áldozata, szóval bábuk vagyunk  CSODA helyett! Szólt a besulykolt üzenet a világnak..míg nem jött egy tudós, dr Bruce Lipton és világgá nem kürtölte, hogy bizony ez nem így van, mert igenis kutatásainak eredménye az, hogy a KÖRNYEZETI TÉNYEZŐ AZ, AMI HAT A GÉNEKRE
.

De ennél mára már van egy még sötétebb  program is kidolgozva az emberiség ellen. Még pedig az, hogy becsippelt biorobotokká akarják roncsolni az emberiséget, amit már nagy mosolyogva fennhangon hìrdetnek is. Szóval vagy most kötjük fel a gatyánkat , vagy megy az emberiség a levesbe. Ez már a 6. civilizáció. Szerintem ha most nem ébredünk arra a CSODÁRA AKIK VAGYUNK, ÉS TESZÜNK VÉGRE SZERETET RENDET EBBEN AZ UNIVERZUMI TÉRSÉGBEN, SZÓVAL HA MOST SEM, AKKOR SZERINTEM ELVESZTÜNK...De MI PONT AZÉRT VAGYUNK ÉPPEN MOST ITT, HOGY EZ SEMMIKÉP NE TÖRTÉNHESSEN MEG!!!

Szóval, kedves álruhás királylányok és királyfiúk! EZENNEL ÉBRESZTŐT FÚJOK EZERREL!!! BELSŐ MUNKÁRA FEL, TAKARÍTANI EZERREL. TUDATOSODNI, TANULNI , ÉS AZ IGAZI ERKÖLCSI NÍVÓRA FELKAPCSOLÓDNI! Kezedbe kell venni saját sorsodat, ha jót akarsz magadnak, INNENTŐL NEM BABRA MEGY A JÁTÉK! VAGY ABERÁLTAK BOLYGÓJA LESZ A FÖLD, VAGY PEDIG A TEREMTŐ MAGAS ERKÖLCSI NÍVÓJÁN FOGUNK ÉLNI! DE EZ EGYEDÜL RAJTUNK MÚLIK!!!

Ha nagyobb fókuszból nézzük, akkor még azt is elmondhatjuk, hogy ráadásul MINDEN ÉRTÜNK VAN ÉS RÓLUNK SZÓL! Az internetnek köszönhetően még soha eddig egyik civilizációban sem volt ennyi ember ennyire összekötve infórmáció ügyileg mint most. Ráadásul az egész emberiség egyszerre kapott abból a bizonyos pofonból, ami még soha nem fordult elő!! De az sem, hogy erről majdhogy nem egyszerre értesült az emberiség az internetnek köszönhetően! Mondom én, hogy MINDEN ÉRTÜNK VAN, csak meg kell látni!!!

Még egyszer szeretném kihangsúlyozni, hogy   ha MAGASABB TUDATOSSÁGBÓL látunk rá a mostani helyzetre, akkor elmondhatjuk, hogy MINDEN ÉRTÜNK VAN ÉS RÓLUNK SZÓL. Ha ezt így nézzük, akkor NYERTÜNK!!  Mert ekkor kivesződik belőlünk az a bizonyos "SZEGÉNY ÉN" és beindítja a FELNŐTTÉ VÁLÁSUNKAT A GATYAFELKÖTÉSÉHEZ!!!!  Indulhat is annak a programnak a kiteljesítése, amiért ezekben az időkben ide leszülettünk. És nem máshova az Univerzumba. És éppen pont mi és nem más!

Szóval kedves Ébredő, álruhát sarokba dobó Társaim! Itt az idő gatyánkat felkötni, neki gyürkőzni, tanulni, átlátni, megérteni, letisztulni, TEREMTŐ KÉPESSÉGÜNKET A MAGUNK JAVÁRA FORDÍTANI! EZT A LESŰLLYEDT ERKÖLCSŰ VILÁGOT FELEMELNI, SZERETETRE HANGOLNI, PÉLDÁT MUTATNI!

AZ ELFELEDETT ÉRTÉKEKET MŰKÖDTETNI! Ehhez a képességek ráadásul BENNÜNK VANNAK, hisz a TEREMTŐ TEREMTENI TUDÓ LESZÁRMAZOTTJAI  VAGYUNK! Gondolj csak bele szeretettel teli nagyságodba: Kb. 6000 év óta egy teljesen összehangolt rendszert hoztak létre azért, hogy ezt az ÉRTÉKEDET ELFELEDD!!

A TUDATUNKAT BESÖTÉTÍTETTÉK, HOGY A KÉPESSÉGEINKET A MAGUK JAVÁRA ÜZEMELTETHESSÉK ÉS FELÉPÜLJÖN ÓCEÁNNYI KÖNNYEKEN , FÁJDALMON ÉS FÉLELMEN AZ A VASKOR, AMINEK MOST ELJÖTT KIMÚLÁSÁNAK IDEJE. De ez csak akkor jöhet létre, hogy ha felébredsz, felébredünk, hogy eddig és ne tovább! Miattunk és a gyerekeink miatt!!

ÉRTED MÁR, MENNYIRE SOKAT ÉRŐ VAGY? Csapj arra a bizonyos asztalra, szállj re arról a kincses dobozodról, nézz bele, használd a MAGAD JAVÁRA VÉGRE A TEREMTENI TUDÓ KÉPESSÉGEDET, ESZKÖZEIDET, úgymint ÉRZELEM, GONDOLAT, KÉPALKOTÁS és társai! CSOPORTOSÍTS! VOND MEG AZ ÉRTÉKES FIGYELMED MINDATTÓL,- ha még nem tetted volna meg-, ami az álruhás életedet tartotta fent.

Úgymint reklám, TV, hírek, újság. Tudd, ha nekik szánod a figyelmed, akkor a saját kifutópályád NEM ÉPÜL, mert a figyelmed csak és kizárólag EGY, azaz EGY dolgot képes kiszolgálni EGYSZERRE. Barátkozz meg a Lelkeddel, vedd fel vele a kapcsolatot, halld meg szavát, ami elsőre mindig jót üzen!

Aztán szokott jönni az ego és okoskodással lebeszéli.. Ugye ismerős?! DE TE MAGASABB TUDATOSSÁGGAL TUDD, HOGY AZ INTUÍCIÓD AZ, AMI A JAVADAT SZOLGÁLJA, NEM AZ EGÓD HANGJA! Itt az idő ezt átlátni, és TUDATOS TUDATTAL KORDÁBAN TARTANI. Ja! Hogy nem olyan egyszerű?? Ez bizony nagyon tutira nem az!!!! DE EZ A MESTERRÉ VÁLÁSUNK EGYIK ZÁLOGA! Ilyen tök egyszerű!

Szóval TEREMTŐ VAGY! RÁADÁSUL MINDIG, MINDEN PILLANATBAN! Nézz hátra a múltadba. Azt is mind Te hoztad létre magad körül is és a világban is. Amikor nem figyeltél, és hittél a híreknek, reklámoknak, akkor mások útját építetted abban a kvantumtérben, ami úgy lett megépítve, hogy ahol a figyelmed, ott a teremtésed..

Arra a bizonyos ezt bizonyító részecske kísérletre emlékszel? Ide teszem a linket, hogy nagyobb rálátásod legyen arra, amit eddig megpróbáltak elmismásolni előled.

https://youtu.be/9RrBerbbhMw

Folyamatosan zajló hatalmas átalakulások várnak még ránk, melynek tétje, hogy ez a mostani civilizáció mennyire képes önmagát megugrani? Mennyire képes az elfeledett erkölcsi normákat visszahozni és működtetni, még akkor is, ha eddig úgymond "térdig jártunk a mocsokban."

Ez egy embert próbáló mega-giga program, amihez minden képességünkre, teremtőerőnkre, tudásunkra és szeretetünkre szükség van. És amit sehogy nem működtethetünk, csakis EGYÜTT-EGYMÁSÉRT , ÉS A VILÁGUNKÉRT!

TEREMTŐ VAGY! RÁADÁSUL EGY SOKKALTA JOBB, ÉS  BECSÜLETESEBB VILÁG MEGTEREMTŐJE!!!

EZT KÉRLEK SOHA NE FELEDD EL EZEKBEN A KÁOSZOS IDŐKBEN!!!

EGYÜTT, EGYMÁSÉRT, ÖNMAGUNKÉRT, GYEREKEINKKÉRT ÉS UNOKÁINKKÉRT!

Szeretettel és tisztelettel:
Hegedűs Szidónia
Író, Coach