Kristály kristaly1

Összegző

Kedves Olvasó!

Légy üdvözölve Aranykorra Ébresztő honlapomon! Olyan Aranykorra Ébresztőre gondolok, ami a 24 karátos szeretet minőségre utal, test , lélek, tudat, és civilizáció tekintetében egyaránt! Lekörözve az összes eddig volt Aranykort! Egy teljesen új alapokra épülő Aranykort értve alatta! Írásaim továbbra is saját tapasztalataimból fakadó látásmódomból születnek, pont úgy, mint eddig.

Lehet velük egyet érteni és lehet nem is! A tiszteletet ezzel megadva egymásnak. Szerintem ez az Újkorba lépés egyik kulcsfontosságú magatartása. Az, és azok, akik erre a hozzáállásra fittyet hánynak, nem a szeretet alapú Új Kor építői, hanem a lejárni készülő félelem alapú vaskor tovább építői, kiszolgálói.

Ezt a korszakváltást, amiben ma a világ szerencséltetik -  hisz ez az időszak óriási fejlődési lehetőség azért, amiért valójában most ide leszülettünk - szóval, ha ezt a Újkorra váltást valaki nem látja át, és nem tud róla, azt továbbra is megvezetik a jóhiszeműségén keresztül, mert hisz ő még bízik azokban, akikre a vezetést bízta.

De mára már hatalmasat változott a világ! A báránybőrét ledobta a farkas.  Így további hatalmas változások várnak ránk. Eddig megszokott életünkben, és Önmagunkban, hogy képesek vagyunk - e megugrani az Istenemberi mivoltunkat, vagy hagyjuk magunkat erőszakkal begyűrni abba a rabszolga jövőbe, amit már tök világosan elénk raktak földünk jelen, nem emberszabású irányítói..Ráadásul kemény két év erőszakos pandémia is már a hátunk mögött van. És, mint tudjuk, a bulinak még nincs vége. Készülődne a következő..

Ezért hát az összegző! Ki merre, hova tovább, miért, mennyiért, kikkel? Teremtővel vagy anélkül? Újkor, vagy még a réginél is rosszab vaskor? Földanyával összhangban, vagy nagyívben semmibe venni? Őt is, mást is, és hát maga magát is.

Ma már a leghatalmasabb ajándéknak számít magasabb tudatosságból átlátni, megérteni ezt az egész, földi labirintusrendszerbe kényszerített, CSODÁS EMBERI LÉNY kísérleti egérré való leépítésének hosszú folyamatán. Ez persze most már egészen jól látható azoknak, akik lelkükből jövő intuíciójuk hangjára oda is figyelnek, és persze tudnak önállóan is gondolkodni, nem restek tájékozódni,  logikailag összerakni dolgokat,  átlátni, meglátni a susmust az egész mögött. És ismerik Lekük hangját..

Tudod, amikor jön egy érzés elsőre, hogy itt valami nem stimmel hiába mond mást a Tv. Akkor se tiszta a képlet.. Például amit erőszakkal nyomnak, zsarolással, fenyegetéssel tukmálnak, és a felkínált saját gyártású termékükért még a gazdája sem vállalja a felelősséget, uram bocsá' ráhárítja a vevőre - „legyen a te problémád ha megvetted” jelszóval, na ott már ki kellene, hogy lógjon a ló lábának erősen.

Ezzel tök világosan rámutatva, kimutatva, ELÁRULVA MAGUKRÓL azt, hogy a legnagyobb nyugalommal MEGENGEDIK MAGUKNAK AZ EMBEREKKEL SZEMBEN valójában milyen minőségű gondolkodásban, szándékkal irányítódik is az egész világ általuk. Itt és most! Aki zsarolva, tukmálva, ködösítve, szabadságmegvonásos fenyegetés közepette erőszakolja termékét, ráadásul aminek jótállását még hírből sem tudja bemutatni, de a problémákért a vevő vállalja a felelősséget. Szóval az, aki ezen nem képes átlátni, ők a még ezek után is a szunyókálók. Akikre valójában a mostani földi vezetőség többek között szintén támaszkodik.

Egy házasságban ha leigázó típusú emberrel volt dolga valakinek, azt tök egyszerűen és röviden pszichopatának hívták. Az utóbbi 10 évben milliók menekültek fejvesztve az ilyen típusú „emberektől”, mondván: "szalonnából sose lesz alma!" Úristen, csak vele ne többet!!! És futva menekültek tőle minél messzebbre, hogy ne is lássák!! Erre mit ad az élet? Még egy hasonló leckét, csak most már nagyban, de ugyan olyat, csak pepitában! Úgymond, földi méretűben!

Amiben földi méretű házasságunkról rántotta le a leplet a Teremtő. Itt van, eljött az idő, lássatok végre tisztán emberek! Kivel is éltek úgymond kényszerházasságban!? Hogy gondolkoznak rólatok, mik a terveik veletek, családotokkal, milyen jövőt szánnak nektek valójában! Így a Szeretet Kor közeledtével!

Hát az már világossá vált most már egyre több millió embernek, hogy ettől a házasságtól - vagyis az emberiséget és a bolygót uraló NEM HUMÁN FAJTÓL semmi jóra nem lehet számítani.. Ez volt az első, hatalmas Ébredés-kapu az emberiségnek a löttyöző program segítségével.

Mivel kiderült az is, hogy eddigre már minden országot egy kéz irányítja a - hiedelmekkel ellentétben -, így ennek lett két hatalmas hozadéka is! Az egyik, hogy fehéren-feketén megmutatta igazi arcát és jellemét az emberiség úgymond "kényszerházastársa"!  A másik pedig az, hogy még soha ebben az életben, de még soha a bolygó történetében ennyi ember NEM ÉBREDT FEL ARRA, MIRE AKARJÁK MANNIPULÁLNI A BOLYGÓNKAT MÁR ŐSRÉGÓTA URALÓ NEM HUMÁN FAJOK ÉS HUMÁN KINÉZETŰ CSATLÓSAI.

Ők azok, akik a Teremtőtől leszakadva, a FÉLELEM, FÉL-ELEM!! zászlaja alatt özönnyi idő óta járják a Naprendszereket, és addig nem nyugszanak, amíg csumára le nem tarolják azt a helyet, ahol éppen járnak az Univerzumban. Utána, mint aki jól végezte dolgát keresni mennek egy másik élhető bolygót. Na, így kerültek a Földre is  nagyon anno.

Az biztos. Ők nem a Teremtőt szolgálják. Így aztán valójában azok sem, akik őket szolgálják,és valósítják meg egy jobb érzésűnek bizony hátborzongatónak számító terveiket. Ez olyan világos most már, mint a Nap! Kár, hogy nem látják azok, akiknek látniuk kellene! Dolguk az, hogy tengernyi könny maradjon utánuk. És ezt bizony nagyon jól csinálják..

A másik oldal dolga pedig az, hogy RÁÉBREDJEN ARRA, elég a könnyekből! Eddig és ne tovább! ..Nem csak a bolygón élőket nem tisztelik, hanem magát a bolygót sem, ahol éppen ténykednek. A Vénusz és a Mars, vagy a már porrá vált Phaeton bolygó is szintén tudna mesélni. Hisz a bolygók is  szintén élő entitások! Szóval soha nem tudtak nyugodni, mert ez a "dolguk". Ők erre vannak beprogramozva.

A fókuszt most azért húztam ki egy kicsit messzebbre, hogy jól lehessen látni, mire is számíthatunk kényszerházasságunk adta "társunkkal" kapcsolatban. Itt az Újkor küszöbén ennek nélkülözhetetlen szerepe van ahhoz, hogy végre tisztán lássuk mi van itt!! És mire számíthatunk velük kapcsolatban?

Hát, semmi jóra, azt már jól lehet látni. És nem csak mi számíthatunk semmi jóra velük kapcsolatban, hanem, ha hiszed, ha nem, azok sem, akik most úgymond lelkes mellénnyel minden vonalon támogatják ennek a romboló fajnak embergyűlölő projektjét!/ Lásd novus ordo seclorum- az ő szemszögükből "új világrend",, vagy Világ a színfalak mögött feltáró videót, /

Mint ahogy megtudtuk a két évig tartó ébresztőpofonoknak köszönhetően a háttérhatalom legnagyobb álma egy olyan világot létre hozni, amiben egy buta, ostoba, öntudatlan embernek kinéző robottal csinálnak meg mindent, miközben hatalmasat csökkentenek persze az emberiség létszámán. De hát mint írtam, ők a Teremtőt, és annak törvényeit messzire kerülik. De hát nem is csoda, a vaskor ettől volt vaskor. A tengernyi könny pedig már eddigre túl is lett teljesítve...

Szóval ennek a buta, ostoba embernek,/ te meg én és mi/ a túlélése és a napi betevője kellene, hogy függjön majd azoktól, akik irányítani akarnának bennünket a legfelső színtről. Még azon kiszolgálóikra is előbb utóbb ez várna, akik emberiség ezen gúzsbakötésében és robottá degradálásának tervében segédkeznek. Nekik ugyanis senki nem szent...Még azok sem, akik eddig is már rengeteg pénzt és hatalmat kaptak cserébe szolgálataikért.

Igen ám, csakhogy eddig még senki sem vihette át a túlvilágra megszerzett vagyonkáját, mert a tű foknyi méret nem engedte! Csak azt a léleklemezen betárolt, pénz megszerzése közben begyűjtött becstelenséget, aminek jóvátételére még egy örök élet sem elég.. És ez ugyebár családfákon keresztül öröklődik is a gyerekekre.. Szép kis apukák, anyukák és nagyapák, nagymamák mondhatom...Csupa "példakép" van készülőben gyerekeik és jövőjük sajnos nagy szégyenére...

És ha azt hinnéd, hogy horrort szövök a saját kútfőmből, akkor tévedsz, mert ezernyi eddig eldugdosott tény látott napvilágot már, hogy segítse az eddig alvók ébredését ezekben a nagy korszakváltós időkben! Így már csak a vakoknak maradni akarók nem hajlandók meglátni azt, ami mára már nyílt titok. Annyira biztosak a leigázó programjukban a még jobban leigázni készülők, és  a mi vélt butaságunkban, hogy ihaj!

És ha már ÖSSZEGZŐ, akkor álljon itt egy csodáslatos, emberiséget tisztelő és lélekkel megáldott híres ügyvéd neve is,- akiről persze nagyban hallgat a vaskori média -, Dr. Reiner Fuelmich, / www.grand-jury.net oldalán németül és angolul hallható a 2022. februárban elindított tárgyalás, felsorolva a megidézettek nevét is/  Ő az, ki egy kiváló nemzetközi ügyvéd és jogász csoportot hozott létre az elmúllt két év pandémia kivizsgálására.

Egy mondatát idézek: " EZ AZ ÜGY MAGÁBA FOGLALJA A LEGSZÖRNYŰBB EMBERISÉG ELLEN elkövetett bűncselekményt." Tovább részletesen taglalva mit szűrtek le, mire jöttek rá, kiket idéztek be a tárgyalásra stb.  A fenti egy mondata mindent elmond azt hiszem.. Akit érdekel, az a tárgyalásokról készült élő közvetítéseket is meghallgathatja itt. Még egyszer az oldal címe: www.grand-jury.net

Szóval, kedves Olvasó! Túl vagyunk az első  nagyméretű Ébresztő Kapun! Mindenki döntse el, hogy ment át rajta? Mit szűrt le belőle? Egyáltalán leszűrt -e magának valamit, vagy minden továbbra is happy holiday neki, szurkolva a történteknek továbbra is úgy, hogy halvány lila dunsztja sincs arról továbbra sem, és nem is engedi, hogy legyen,- mint a lónak a szemellenző-, hogy tulajdonképpen hova is vezetik őt és családját a SZERETET Újkorának építése helyett?

Tanult -e a zsarolással kikényszerített "vásárlás" nevű tanításból, és az ebből fakadó jellem kiismeréséből?? Meglátott -e valamit az emberiség és a láthatatlan hatalom között kierőszakolt kényszerházasságból?
Valójában, azok az emberek, akik átlátták mindezt, azok át is mehettek ezen az első hatalmas Nagykapun..

Akik pedig még mindig csak a háttérhatalom TV -nek hisznek, azok még a kapunk kívül maradtak, várva a jóra, szépre, anélkül, hogy a legalapvetőbb dolgokat össze tudták volna rakni az eléjük tett kirakósból. Ezt akár az emberi tudatok színt - minőségének szétválogatásának is hívhatnánk. Mert valójában az is..

A folyamatot ismerve vár ránk még pár Nagykapus Ébresztő. Vissza a vaskor még ennél is nagyobb mélyére, vagy pedig irány a felfelé ívelő szeretet Újkora! De mivel az első verzió az a zérónál is alacsonyabb szintű rezgésben élésről, vagyis a pszichopata megvalósult álmairól szólna, a második verzió pedig egy felívelő, boldog, szeretet, megbecsülés korról, ezért óriási a tét, melynek kulcsa a FELÉBREDÉS! Egyénileg, tudat szinten, és az egész EMBERISÉGET NÉZVE!!!

Hogy is írta Vallyon Imre kozmikus tudatú Mester, Felkészülés az Új korra című könyvében?
.... "Most az emberiség hatalmas lehetőséghez jut. A bolygó fejlődésének történetében még soha nem adódott ilyen alkalom.... Ezúttal nem csak egyéni ébredésnek, hanem Egyetemes Ébredésnek is tanúi vagyunk. A különbség az, hogy a most zajló ébredést sokkal szélesebb skálán kell értelmezni, és ez a hatalmas lehetőség: AZ EGÉSZ EMBERISÉG FELÉBREDÉSE."

Tehát az egész EMBERISÉG FELÉBREDÉSE! Kicsit utána gondoltam ennek: Ez ugyebár a 6.civilizáció amiben most vagyunk. Volt előtte Hyperborea, Mú, Lemúria,, Atlantisz. Ennyi ember még soha nem élt a Földön, mint most. És ennyi embert nem kapcsolt még össze szinte seperc alatt az internet információs áradata, mint most / Állítólag ritkítani is kell bennünket, mert így nehéz már a kézben tartható irányítás részükről- hallottuk az árnyékkormány embereitől lépten- nyomon. Sokan vagyunk. Mondja a nem humanoid földi vezetőség.

És mit mond egy kozmikus tudatú, embert szerető és tisztelő, nekünk szurkoló Mester? Hát, hogy HATALMAS LEHETŐSÉGHEZ ÉRKEZETT AZ EMBERISÉG FELÉBREDÉSE! Mert, hogy miért is? Mert hogy végre sokan vagyunk, lettünk ezen a bolygón! Mindegyikőnk egyéni tudatának a fejlődéséért felel. Még ennyi tudat soha nem ébredhetett a bolygó történetében! Ugyanis az egész emberiség egyszerre kapott egy lórúgást ugyan abból az erőszakos, embert gyűlölő programból nem humanoid fajtól irányítva.

Ezt láthattuk, tapasztalhattuk abból, hogy lás csodát, egyszer csak kiderült mindenkinek, hogy itt bizony alig van szuverén állam, mert mindenkit nagy hirtelen egy kéz kezdett vezényelni. A TV-ből majdhogy nem ugyanazt a szöveget olvastatták be mindenkivel ugyanazon időben az egész világon, ugyan azon megszorításokkal! Az egész világon egyszerre!

Láthattuk, tapasztalhattuk. Így aztán EGYETEMES ÉBREDÉSNEK lehettünk a fül és szemtanúi. Pont úgy, ahogy Vallyon Imre még 2010 -ben előre látta. Így aztán az a faramuci helyzet állt elő, hogy a sok egyéni tudat ébredésének köszönhetően eszkalálódóan megnőtt az az energia mennyiség, amely a sok kis, addig alvó tudatból összeálló közös tudathálót elkezdte az ébredő tudatok összegzett energiája által jól megbombázni, szétbombázni megbontani!

Ez a folyamat azóta is csak nő és nő. Hisz azok, akik elsőre nem voltak képesek átmenni azon a bizonyos felismerő Nagykapun, azok közül már egyre többen és többen látnak át a szitán és lépnek át azon a bizonyos első nagykapun a Szeretet Újkora felé. Már akik szerncsésen túlélték a löttyözést..

Akiknek már volt részük pszichopatával, nárcisztikussal együtt élni, azok tudják, hogy az ilyen tipus veszíteni nem tud, amihez mindig új embert gyűlölő programokat talál ki. Hol egy kis háborúsdi, hol drámázás a köbön, hol folyamatos félelemkeltés minden vonalon. Mindegy, csak alacsony szint lehessen, hisz nekik ez a benzinkútjuk. Viszont fél hogy egyedül marad..Jobban fél, mint bárki más..

És ha valakinek volt része ilyen beteges pszichével élővel élni, azok jól tudják az ismert szöveget is, hogy" te aztán semmit nem érsz, ostoba vagy az élethez és hülye. Nélkülem fabatkát sem érsz." Stb. Szóval minden, amitől a sérült nagyobbnak érezheti magát. Miközben a másik energiája nélkül létezni sem tudna.... hisz ezért ez a nagy kapaszkodás úgy nagyon igazából szólva.. Nekik folytonos dráma nélkül nem élet az élet. Ezért mindenre képesek. Szóval drámázni akarunk, vagy szeretni és tisztelni? Ez itt a kérdés válasszatok! Az ÖSSZEGZŐ ezért is fontos! Segít átlátni a mostani két út közti választást!

Ezért aztán biztosra tudható, hogy még sok Nagykapu van előkészítve nekünk, amin át kell mennünk letéve a félelmeinket, megerősítve önbecsülésünket, tudatunkat új technikákkal frissítve, letéve már nem szolgáló megszokásainkat, berögzült gondolkodásformáinkat. Hogy képesek legyünk, NEM-et mondani, amikor itt az idő, bízva az Isteni kapcsolódásunkban, és bízva abban, hogy még a jég hátán is meg tudunk élni, hisz visszaút már nincs. Vagyis lenne, de az egy ismét csumára hajtott bolygóval való együttes megsemmisülés lenne.

És kreatívan tudnunk kell átírni az életünket, ha a helyzet úgy kívánja. Szóval a Nagykapukon való, hétköznapi csatáinkon keresztül való átmenet igaz valójában egyben önmagunk Istenemberré válását támogatja arccal a Szeretet alapú Újkor felé. Mert, hogy itt van az igazi vízválasztó! Ki tudja, ki képes tiszta tudattal átlátni nagyobb fókuszból az előttünk álló és a már megtörtént helyzetünket!

Nagybetűs EMBER TUDSZ -E MARADNI EBBEN AZ ELEMBERTELENEDNI KÉSZÜLŐ VILÁGUNKBAN? Vagy neki gyürkőzünk, és kezünkbe vesszük az életünket Új SZERETETKORT építve magunknak! És NEM -et mondva a zsarnokságra gyerekeink, unokáink és a magunk érdekében. Apák, Anyák ugye értitek, mekkora a felelősségetek abban, hogy mit választotok, és a válsztásotokhoz legfőképpen MIT CSELEKEDTEK?!!!! Így sok felkiáltójellel!!

Az IGAZI "FÉRFI MUNKA" valójában nem az, hogy segítik tovább gurítani a mélybe azt, ami már úgy is gurul magától lefelé a becstelenség, erkölcstelenség, a tengernyi hazugság kiderülésének és a nehézségi erőnek  köszönhetően, - és tudod, aminek csumára hajtott bolygó a vége- hanem az, amikor egy közel még négyszögletű, még nehezen guruló, ámbár Szeretet Újkorába tartó, így felfelé irányuló mozgású "keréknek" segítesz inkább utat és erőt adni, kikerekedni a még kavicsos, sziklás terepen, hogy célba érhessen. Még akkor is, ha itt most csak  kizárólag a lefelégurítás van megajándékozva vagyonkával és pénzzel jó vastagon.

A több erőt és erkölcsi tartást adó felfelé gurításért pedig erkölcsi a jutalom: szeretet, béke, megbecsülés, tisztelet...és társai! Valamint a Családfa tagjainak továbbadott tiszteletre méltó tulajdonságok...

Szívből remélem, kedves Olvasó, hogy Te is túl vagy már a saját ÖSSZEGZŐDÖN!

Már nagyon is átlátod egy nagyobb fókuszból, hogy mi és ki, merre és hová vezet valójában!! Lezüllött- vagy tiszta erkölcsi normák között akarod- e élni tovább az életed?!! És ami a legfontosabb neki gyűrkőzve teszel is  azért, hogy  mi, a gyerekeink, bolygónk és az emberiség szeretetben, tiszteletben, igazi bőségben, boldogságban, tiszta erkölcsös világban élhessen ezentúl a Föld nevű bolygónkon!!

ÉS EZT MIND  EGYÜTT EGYMÁSÉRT!

SEHOGY MÁSKÉP!!!!

 Szeretettel üdvözöllek ezekben a sorsfordító időkben!

Hegedűs Szidónia
Író, Coach