frakt├бl csiga tentacle 755910 340

JOGOD VAN TUDNI AZ IGAZSÁGOT!

TÖRÉSPONTHOZ ÉRKEZTÜNK!

Már egy jó ideje érzem, hogy az emberiség ismét kezd kicsúszni a helyes irányból. Mintha alig páran tanultak volna csak az elmúlt zsarolós, gyilkos időkből. Az emberiség nagyobb része ismét kezd visszaállni a megszokott kerékvágásba, és álmodozik, hogy ide megy nyaralni, ezt épít, azt csinál, stb, mintha mise történt volna.

Pedig alig van olyan család, ahol ne haltak volna meg a zsarolással bekényszerített löttynek köszönhetően a közeli ismerőseik, családtagjaik közül.

A következőkben a jobb érthetőség kedvéért vegyük mondjuk az emberiséget "menyasszonynak", a "vőlegény" pedig legyen a világot ma uraló "kis létszámú" embergyűlölő közeg.

Azt már a menyasszony megtudhatta, hogy a vőlegénye bizony egy elferdült pszichopata, embergyűlölő, erkölcstelen, háború imádó. Szóval semmi jóra nem számíthat az a menyasszony, aki továbbra is a vőlegényével akarna maradni, avagy elfogadja jelenlétét, és mellette tovább álmodozik egy szebb jövőről, amit a pszichopata  ráadásul ki nem állhat.

Ezért AZ EMBERISÉG, TÖRÉSPONTHOZ érkezett a hatalmas naívságának, alacsony tudatszíntjének, szűk fókuszának, és brutál magas egójának köszönhetően. Pedig a menyasszony, vagy szembesül azzal a választással,  hogy válni kell, és új rendszert építeni, amiben már jól érzi magát, avagy marad, de az a biztos halálát jelenti. És, mivel, még elég sok menyasszonynak nem volt elég nagy a pofon amin túlestünk az utóbbi időkben, így valójában az történik, hogy bizony magával rántja a többieket is a biztos halált jelentő szakadékba!!! Hisz pont azzal, hogy nem dönt, ezzel megerősíti a gyilkos vőlegényt, hogy szabad a pálya.

Ezzel a ténnyel NEM TISZTÁBAN LENNI MÁRA MÁR, AZ BIZONY BÖLCSÖDEI TUDATSZINTET MUTAT. AKÁR MIT IS GONDOLJON VALAKI MAGÁRÓL!!! AKÁR MESTERNEK, AKÁR GURUNAK, AKÁR METAFIZIKUSNAK, AKÁR TUDÓSNAK, VAGY AKÁRKINEK IS KÉPZELI MAGÁT AZ ILLETŐ! Hisz nem tudja megkülönböztetni a jót a rossztól. Mert, ha meg tudná, akkor tisztában lenne a mai RITKA, KÜLÖNLEGES VILÁGHELYZETÜNK LEHETŐSÉGÉVEL! HA MOST NEM UGRUNK KI, AKKOR SOHA TÖBBET!!! MEGYÜNK A LEVESBE!!!

És azok, akik a mai napig azt hiszik MÉG, hogy majd  csak a meditációval rendbe teszik a világot, azok bizony hatalmasat tévednek, és ráadásul rántják maguķkal az őket favorizálókat is. Ez pont detto olyan, mint amikor valaki sokat meditál, miközben a munkavégzés a földi valóságban nem hoz bevételt, mert nincs egyensúlyban a két teljesítmény. Az égi és a földi tér szolgálata. Merthogy meditációval NEM KAPÁLÓDIK FEL A KERTÜNK. EZ SZENTBIZTOS!!! MOST AZON RITKA PILLANATOK TANUI LEHETÜNK, AMIKOR MEGADATOTT AZ A RITKA PILLANAT,- amúgy 900 évente van ilyen égi ajándék, ami pont most esedékes -  HOGY MI MAGUNK ÉPÍTSÜK FEL SAJÁT KÉT KEZÜNKKEL AZT A "HÁZAT", KORSZAKOT, RENDSZERT,  AMIBEN BOLDOGAN, BÉKÉBEN ÉLNI AKARUNK! A GYEREKEINKRŐL NEM IS BESZÉLVE!!

Azok, akik túl sokat repkednek, azok bizony anyagiakban nincsenek jól eleresztve. Csak kevesek képesek az egyensúlyra!...És azt is vallom, hogy a meditációnak is szerepe van, csak most új időket élünk, ahol új RENDET kell két kézzel pluszban még összerakni ráadásnak! Magunk körül, és a világban!!

Csak csendben kérdezem, vajon akkor miért nem változott át a világ mára csupa fényözönné, boldogságos élettérré a sok meditációtól??!! Itt akkora tudati szakadék van a spiri világban, hogy az csak na! Bocs, de ezt valakinek ki kell már végre mondani!! Eddig még mindig a fejünk felett döntöttek a " vőlegényeink" a RENDSZER MŰKÖDÉSÉT, ÖSSZERAKÁSÁT ILLETŐEN. Ahhoz szoktunk, hogy más épít, mi meg lakjuk...

Miközben "csak" próbáltuk túlélni meditációkkal ezt a mocskos, embertelen világot amit körénk szőttek a vőlegenyeink! De most  KORSZAKCSERÉHEZ IS ÉRKEZTÜNK, AHOL MÁR NEM ELÉG ELMEDITÁLGATNI és csak lakni a régi világ tákolmányozott rendszerében , hogy jobb világ jöjjöm!!! MOST MÁR NEKI IS KELL GYŰRKŐZNI, ÉS AZ ALAPOKTÓL FEL KELL ÉPÍTENÜNK EGY ÚJ, EMBERSZERTŐ , TISZTELŐ , BECSÜLETES VILÁGOT, mert ez a viperaodu vaskori RENDSZER körülöttünk már minden ízében rohad, és düledezik. Ráadásul újabb förmedvényekre készülődnek ellenünk..

Így mostmár bizony NEKÜNK kell új szerkezetet építenünk. Nekünk, akik eddig ezzel nem foglalkoztak...Hát akkor legyen, azt is leírom, hogy kérdeztétek, mi a különbség a spiri vezető és a Szakrális Vezető között? A spiri vezető tudatban dolgozik, mások, vagy saját technikáját adja át..A Szakrális Veztető pedig az Új rendszer alapozásához, felépítéséhez kap tudást és segítséget. AZ Ő FŐ TÁMOGATÓJA AZ ISTENI REND ANYAI MINŐSÉGE, AMIT ISTENANYÁNAK, NAGYBOLDOGASSZONYNAK, VAGY TERMÉSZET ISTENANYÁNAK is hívhatunk. Csak emlékeztetőként írom le, hogy a vaskori rend segítóje az ISTENI MINŐSÉG FÉRFI VÁLTOZATA VOLT. Aminek köszönhetően egyébként a világ már térdig jár a mocsokban!!

Így aztán, most akkor bizony az a faramuci helyzet állt elő,  hogy amikor elmegyünk egy spiriguruhoz meditálni, utána UGYAN EBBE A MÁR ÉLETVESZÉLYES KALYIBÁBA MEGYÜNK VISSZA LEFEKÜDNI, ÉS MÁSNAP NEKIK FIZETJÜK A CSEKKEKET. Így aztán a magas rezgésre meditált testünknek, tudatunknak szembesülnie kell a nagy lehúzó valósággal másnapra. És hiába állunk ott nagy ragyogással, emelt szintű felmeditált tudattal egy olyan RENDSZERBEN ÉLVE amelynek korrupt torvényei vannak, akkor is az lesz, amit a pszichopata vőlegény akar...és persze közben meg  mennünk kell a viperarendszer  bankjaiba, iskoláiba, orvosi rendelőibe, stb. Ha meg nem megyünk, akkor be vagyunk zsarolva...láttuk, megéltük, tudjuk..

Tehát, tök röviden, ha a meditáció segített volna, akkor nem düledeznének a fejünk felett a VASKORI RENDSZER ÁLTAL ÉPÍTETT "LAKÁSAINK"! Akár milyen szuper palotának is néz ki...

EGY SZÓ. MINT SZÁZ, ENNEK A MAI GENERÁCIÓNAK ÚJ RENDSZERT KELL ÉPÍTENIE A BECSÜLET, TISZTESSÉG TALAJÁN, ÉS A BÉKE SZERETET TALAJÁN!

IGEN, Az új feladat igencsak gigászi méretű, és az emberiség is eddigre minden féle módszerekkel szép takarosan le lett butítva,  ezért erre a lehetetlennek tűnő feladatra kapott az emberiség -  900 ÉV LETELTÉVEL-  egy magasan képzett Szakrális Vezetőt!  Ráadásul HAB A TORTÁN, HOGY ISTENANYA MEGNYERTE AZ ENERGETIKAI CSATÁT 2023.december 21- 22- re virradó éjszaka. / Csak megjegyzem, hogy itt az egyszerű érthetőség kedvéért hívom Istenanyának, hisz azt már sokan tudják, hogy nem egy papi és egy mami ül fent az égben ;))

AZ EMBERISÉG, DE FŐLEG A MAGYAROK RENGETEG FIGYELMEZTETÉST, JÓ TANÁCSOKAT KAPTAK  már eddig is, DE AZ EGÓK ÚGY KILŐTTÉK AZ ÁTLÁTÓ KÉPESSÉGET A SPIRIGURUKNÁL, TANÍTÓKNÁL, Az EMBEREKMÉL,  MINT A SICC... Én gyakorlatilag több ilyenbe szaladtam bele több éves face kihagyás után..Szóval Istenanya megnyerte a háborút, és hadrendbe állította hosszú kiképzések sorozata után földi küldöttjét is.

Ezért van az, hogy holmi féle  régi, vaskori rendszert kiszolgáló pártocskák, önjelöltek, stb NEM LESZNEK TÁMOGATVA. EZ MÁR EGY SOKKALTA MAGASABB SZINTEN MÁR ELDŐLT. És biztos, hogy nem pártok rendszerben fog folytatódni az Aranykor. Erre a rendszerre  a kimúlt vaskor  egyik tartozékaként fogunk emlékezni.

Az új Aranykor felépítésére CSAK EGY, AZAZ EGY IGAZI BEFUTÓ VAN KEREK E VILÁGON! ÉS AZ IS KIZÁRÓLAG MAG/Y/-AR/A/ SZÁRMAZÁSÚ LEHET. AKINEK EGYIK FŐ DOLGA ISTENANYA EMBERT VÉDŐ TÖRVÉNYEINEK BETARTÁSA, ÉS A VILÁGBÉKE MEGTEREMTÉSE!

Ezért egy kicsit vicces annak, aki mögé is lát a dolgoknak, hogy mennyien próbálkoznak Hamupipőke cipőjét magukra eröltetni...Ahelyett, hogy szembesülnének az igazsággal, és nem rángatnák főleg férfiak magukra Hamupipőke cipellőjét.

Hanem szembesülnének az igazsággal, és hadrendbe állnának "cipellő "próbálkozás helyett, és tennék a férfiak IGAZI  "tökös" FELADATÁT: ÓVNI, VÉDENI A KIRÁLYNŐT, ASSZONYOKAT, GYEREKEKET, hogy megépülhessen VÉGRE a SZERETET KORA! 

De az emberek  többsége mindennel foglalkoznak, csak a lényegi átalakulást eredményező lényegi meglátással nem. Pedig  a pár éve ILARA kezdeményezésére létre hozott BÉKESSÉG ASZTALÁHOZ  sok prominens személyt meghívtak már. Én speciel naívul azt hittem, hogy át tudják látni a mostani különleges helyzetet mélyebbről is. Vagyis a TETTEK MEZEJÉRE IS LÉPNEK ÖSSZEFOGVA. Főleg azok, akik meghívást kaptak a  megbékélésre ILARÁTÓL. A "köszönet" sokuktól az volt, hogy hátba támadták, szapulták, pocskondiázták, hazudtak Róla és kinevették. Háááát ennyit röviden az igazi valóságról, és ki mit képvisel valójában, és kinek az oldalát szolgálja, miközben mást mutat és mond..

Közben meg a pszichopata nagyban jót kacagva rajtunk dörzsöli a tenyerét, és szövögeti az újabb " lélekaratást". Ehhez már ki is nevezett egy országában NÉPÍRTÓKÉNT ELHÍRESÜLT BÜNÖZŐT, és azt tolják maguk előtt. Egyenesen a képünkbe. És a gyerekeinkre!! Hamarosan..Szívből remélem, hogy a fenti sorraim hatására most már tiszta világos, hogy miért érkeztünk TÖRÉSPONTHOZ ...Mivel jogod van az igazsághoz, álljon itt egy friss idézet a világ legmagasabb szinten felavatott SZAKRÁLIS VEZETŐJÉTŐL, ILARÁTÓL.

Kapcsold be a biztonsági öveket...

"Hogy miért nem teszek közzé újabb és újabb bejegyzéseket?

Mert nincs értelme!
Már mindent elmondtam, és akinek volt rá füle meghallotta, akik pedig egy letűnőben levő korszak narratíváit próbálják éltetni, mindenképpen elbuknak.
Az emberek zöme nem vevő a bölcsességre és a józanságra....csak az egójukat simogattatják. Önsors-rontók akkor is, ha mást gondolnak magukról. Akik még mindig az avitt eszméket - vallások, spiritualiznus - dédelgetik, vagy a politikai grémiumoktól és a demokráciától netán a feudális királyságtól várják a megmentést, nagyon csalódottak lesznek. Tisztán és érthetően elmondtam, hogy mi a megoldás, a valójában egyetlen megoldás...

Ám az emberek annyira profanizáltak, annyira egyszerűek és primitívek, hogy a lényegtelen dolgokkal foglalkoznak és nem hajlandóak hallgatni a jó szóra.
Ennek lesz következménye!
Az ISTENANYA MEGVÍVTA AZ ENERGETIKAI HARCÁT, ÉS GYŐZÖTT!!

Ez pedig egyértelműen azt jelenti, hogy a természeti elveknek megfelelően, ki kell hullaniuk a rendszerből a tisztább, jobb életre érdemtelen egyedeknek!
Az Istenanya világában győz az IGAZSÁG és beköszönt a REND. Akik ezt nem képesek vagy nem hajlandóak elfogadni, kénytelenek lesznek létsíkot váltani.
Senki véleménye nem számít, csak a tettei mérik az embert. Istenanya ítélőszékére kerül mindenki, akár tetszik, akár nem!

"És üzenem mindenkinek,
testvérnek, rokonnak, idegennek,
gonosznak, jónak,
hűségesnek és alávalónak,
annak, akit a fájás űz, és annak
kinek kezéhez vércsöppek tapadnak:
vigyázzatok és imádkozzatok!
Valahol fenn a magas ég alatt
mozdulnak már lassan a csillagok,
s a víz szalad, és csak a kő marad,
a kő marad...

MARADNAK AZ IGAZAK ÉS A JÓK,
A TISZTÁK ÉS BÉKESSÉGESEK,
erdők, hegyek, tanok és emberek.
JÓL GONDOLJA MEG, KI MIT CSELEKSZIK!"

... AZ EMBER FIA ISTENANYA MÉRLEGÉN MEGMÉRETTETIK...

Áldás az igaz úton járókra!