szepvilagAz életmentő Tudatosságról, és arról, hogy

a Vonzás Törvényét nem lehet lefizetni..

Szeretettel köszöntelek kedves Olvasó ebben a csodás 2020-as esztendőben is!

Hogy vagy? Nyugisan? Feszülten? Vagy nyugisan és feszülten között váltakozva? Nagyon sokan vannak, akikre ez az utóbbi kettős állapot a jellemző. Most nagyon nagy szükség van arra, hogy TUDATOSSÁGGAL a NYUGI jelzésű, magasabb rezgést jelző állapotunkhoz terelgessük vissza magunkat. Ezt most akár ÉLETMENTŐ TUDATOSSÁGNAK IS HÍVHATNÁM, hisz akkora jelentősége van ebben a felborult világunkban itt a rosszból a jóba átváltó két korszak határán, hogy ihaj! Ráadásul a Földanya is elkezdett elég rendesen mozgolódni..

Szóval, ha valami most sokat ér, akkor ez az önmagunkban működtetett Életmentő Tudatosság, ami a felszínen tart ebben a mátrixos katyvaszban, amiben most élünk. Hogy miért hívom katyvasznak? Hát egyszerűen azért, mert a tisztulást mindig katyvasz előzi meg. Tudod, a rozsdásodó Vaskorba 2012. dec 21-én belecsapódott az Aranykor, igazi jóra váltó katyvaszt létre hozva a szívünkben, életünkben, párkapcsolatainkban, Földünkön és az Univerzumban is a változtatás érdekében.

Úgy jártunk, mint amikor a pók körbehálózza áldozatát, és mire teljesen bele purcantunk volna, megérkezett égi áldásként a Teremtőtől egy jó nagy "aranyrög". Ez éppen most kezdi szétrombolni magas rezgésű energiáival Lényünk azon töménytelen mennyiségű szálait, amikkel az alacsony rezgésű mátrixhoz lettünk energetikailag láncolva, szoktatva és betörve.

És nem csak most ebben az életünkben ám, hanem reinkarnációkon keresztül is, Atlantisz hatalmas bukásától nézve napjainkig. A Krisztusi energiákat akkor ott felváltotta az Antikrisztusi Jahve energia. Ettől aztán akkorát zuhant minden tekintetben az emberiség, hogy beleremegett az egész Galaxis. Igazi Fénylényekből lebutított tudatú rabszolgákat hoztak létre igazi sziszi-fuszi körültekintő, alapos munkával,keresztbe-kasul athazudva mindent, ráadásul olyan gyomorforgató eszköztárral, amit itt most meg sem említek.

Ráadásul, nem csak az Atlantiszban élt magas tudatosságú emberi fénylények buktak, hanem velük együtt az asztrál sík úgymond Forrásenergiái is. Ami az " Istenek Alkonya" néven vonult be a történelembe. Az, hogy együtt buktak, nem volt véletlen, hisz előtte hosszú ideig fényt generálva együtt éltek a földi síkon. Isteneknek hívták azokat a Fénylényeket, akik a Szíriuszról, Plejádokról, Orionról, stb barátsággal, szeretettel és sok jó hasznosítható ötlettel érkeztek űrhajóikkal. 

Egyébként az Arvisurákban is szó van egy Sziriuszról érkező, a Kékleny- hegy peremén landolt szíriuszi űrhajóról, amiben 3 nő és 5 férfi utazott. De mivel meghibásodott az űrhajójuk, így maradniuk kellett az akkori, még el nem süllyedt csendes -óceáni Ataisz szigetén.

Mivel nagyon magas tudatosságú Lények voltak az itt élőkhöz képest, rengeteg új technikát tanultak tőlük, és Istenekként tisztelték őket, Szeretetre és békés egymásmellett élésre tanították az itt élő embereket, többek között a hunokat is.. Az égből, 10.000 évvel fejlettebb szeretet -tudatosságból érkezők között volt egy csodálatos Nő, aki egyben a legmagasabb szintű, 25 karéj számú beavatott is volt. Őt úgy hívták,Anyahita. Személyére épült a későbbi Nagyboldogasszony kultusz.., akire az Erdélyben élők a mai napig tisztelettel emlékeznek.

E kis kitérő után térjünk csak vissza az Antikrisztushoz, aki teljes káoszt hozott létre a Földön és Égben egyaránt, és süllyedtünk le olyan mélyre, és olyan hosszú időre, amiben már szinte a legtöbben el is felejtették, kik is ők valójában.

A vaskori időknek ez persze "győzelmi mámort" jelentő időszak volt, a leláncolt fényoldalnak pedig azt jelentette, hogy szinte térdig jár a világ már a mocsokban, fájdalomban, háborúkban, egymás leigázható -ságában. SZERETETBEN VALÓ EGYSÉG helyett.

Nagy örömünkre egészen pontosan, az aranykori energiák ezt a vágyott időszakot hozzák vissza szép lassan, lépésről lépésre, összedolgozva a szintén ébredő Forrásenergiákkal egyetemben. És itt el ne felejtkezzünk az égi, nagy tudatosságú, a fényoldalt támogató fényflották segítségéről sem. Ők is megjárták anno, de nagyon, nagyon anno a letarolásukat, de most a sok tapasztalatukból erőt adva segítik a fény győzelemre jutását a Föld nevű bolygón is.

zöld fraktál thumb 350 406971

Aztán majd eljön egyszer az az idő is, amikor a Föld fog segíteni más civilizációnak!!.:)) Teheti, hisz 5 civilizáció adta tapasztalattal már rendelkezik a Föld!!! Most léptünk a 6.ba! Ráadásul úgy, hogy most nem pusztult ki csumára a Föld...Bár 2000 körül hajszálon múlott, és még most sem dőlhetünk hátra, hisz most a FÉNYERŐK kezdik visszavenni sziszi fuszi munkával azt, amit anno elvettek tőlünk.

Szóval tengernyi munka van még hátra, hisz a jót nem úgy kapjuk, hogy egyszer csak becsenget a postás és leteszi a már kész aranykori csomagot az ajtónk elé, hogy tessék és használjuk szeretettel kedvünkre, és közben úgy nyitunk ajtót, hogy szétrobbanunk a haragtól, mert nem voltunk hajlandóak dolgozni magunkon egy defektünket illetően, hogy emeljük a rezgésünket. Ez az aranykori csomag az ilyenek kezében nem ér semmit, hisz nem tudják működtetni a csomag szeretetteljes tartalmát..

Haraggal, félelemmel, dühösen, nárcisztikus egóval, hamissággal, önzéssel, fekete mágiázással nem lehet átvenni és élvezni az aranykori csomagot! Aki azt hiszi, hogy de igen!, az hatalmasat téved, miközben be akarja csapni a Vonzás Törvényét! Hááát a Vonzás Törvényét nem lehet becsapni!!! Az álarcok kezdenek lehullni, és a türelmi idő is a végéhez közeledik.

Erről is szól a 2020 -as esztendő. Amiről azt írtam a legelején, hogy csodás. És ha belegondolsz, valójában tényleg csodás! Csodás azért, mert a káoszával megtanít saját értékeink után nézni, pont mint egy jó szülő, aki megszünteti a pihe -puha fészek melegét, hogy a fióka megtanuljon már végre repülni! / Lásd a Sas és a mai generáció" című, könyvemből közölt részletet /.

Aztán csodás azért is, mert megtanítja az emberiséget újra IGAZÁN szeretni, Lelkével kapcsolatba kerülni, egója mellényét letenni. Megtanítja a nőt és a férfit ismét tisztelve egymást szeretni. Csodás azért, mert igazságos is. Vagyis, akik továbbra is ezek ellen dolgoznak, mágiáznak, azok kapni fognak egy olyan teret, ahol ezeket a sötét játékokat hasonló szőrűekkel végezhetik. De addig is világszerte komoly fénymunka zajlik a háttérben, Égben, Földön, és igen, Földanyában is egyaránt.

Új korszak van születőben az EGYSÉGBEN MŰKÖDTETETT SZERETET TALAJÁN!!!


Meglátjátok, egyszer még büszkék leszünk arra, hogy ebben a sorsfordítón korszakváltó időkben élhettünk!!! Mi lenne, ha már most így tekintenénk rá? ;)

Szeretettel üdvözöllek!


Hegedűs Szidónia
Író