fraktál virág 21

A TUDAT FORRADALMA


Kedves Olvasó! Szeretném, ha tudnád, írásaim saját hitrendszerem, tapasztalataim, meglátásaim hozadéka. Kérlek, ha úgy gondolod, kételkedj bennük nyugodtan, és alkoss magadnak sajátot! Jó utat egyéni Isteni Önvalódhoz, és saját TUDATOD FORRADALMÁHOZ!

Szerintem, ha mindössze két év távlatából nézünk csak vissza a dolgokra, vagyis 2020-as és 2021-es évet illetően, akkor nyugodt lelkiismerettel elmondhatjuk, hogy mára már egy szavunk nem lehet a napvilágra került információ dömpinget, az eseményeket, a bedurvulást és az embertelenséget illetően.

Mára már majdnem minden kiderült arról, milyen programok készülődtek szép csendben a háttérbe húzódó hatalom részéről az emberiség további sorsát illetően a készülődő Aranykor helyett a további vaskor folytatására...

Szerintem egy jobb érzésű ember álmában sem tudott volna kitalálni egy olyan ellelketlenített világot, mint amit az ajtók mögött a szeretetet hírből sem ismerők kitaláltak az emberiségnek a jövőt illetően. Ha egy szóval akarnám jellemezni, akkor rabszolgaságnak is hívhatnám.

Hát igen! Azt mindig sejtettem, hogy az Aranykort nem adják majd ingyen, és nem hullik csak úgy az ölünkbe! Az Aranykorra való igénynek belülről kell megszületnie és tettekben megvalósulnia, miközben azért az Univerzum központjából magas rezgésű energiák is támogatják a folyamatot a Napon keresztül az emberiség még alvó kódjait ébresztgetve.

Pontosan úgy, ahogy a tavaszi Napfényben rejlő kódok ébresztik a földbe dermedt magokat.
És azt is tudtam, hogy leszülető lelkek garmadája áll sorba azért, hogy ezekben a sorsfordító időkben kivehessék a részüket az átalakításból. Elképzelni sem tudtam, tudtuk, hogy egy sok ezer év alatt jól bebetonozódott vaskori rendszer, - "aki" a szeretetet eleve egy keresztre szegezte már 2022 év óta -, kiépítve a maguk "fincsijeit" -, szóval hogy fogják átadni az emberiségnek és az Aranykornak a kormányrudat ha eljön a kicsekkolás órája?! Hááát maguktól sehogy.. Ez már szentbiztos!

Sőt, kiderült közben, hogy bizony az úgymond a félelemben, fájdalomban, becstelenségben, haragban, háborúkban való örömteli nyaralásuk ezen a Földbolygón, annyira megtetszett a Teremtőtől már régen leszakadt irányítóknak, hogy sok-sok év alatt csendben felépítettek maguknak egy "csakazértis maradunk" tervezetet, ami egy még szeretetlenebb, gépiesítettre butított, létszámban jól meggyalult, lelkétől, tudatától végleg leszakított emberiségről szólt..

Nehogy már kapcsolódni tudjon a Teremtőjével az ember, mert az csak bonyolítaná az ő helyzetüket. Akit érdekelnek a részletek, az megnézheti a takarosan kidolgozott "Világ a színfalak mögött" című több órás leleplező hangoskönyv - videót a YouTube -n...

Igen ám, de mi lesz azokkal, akiknek már nagyon elegük van abból, hogy a világ sokszor már eddigre szinte térdig jár a könnyekben és a mocsokban?!!

És akik a szeretet, tisztelet, szabadság, megbecsülés, egymás kölcsönös emelése, segítése, a béke, igazmondás, EMBERSÉG, természet tisztelete, a női-anyai- TEREMTŐ ANYAI energiák mellett tennék már le végre-valahára a voksukat. Akik úgy élték le az életüket, hogy ebből a szeretetlen világból már sokszor nagyon elegük volt.

És elegük van a közvetlen családtagjaik sokszori kigúnyolásaiból, elegük van a zsaroló, kihasználó szerelmekből. Elegük van ebből a velejéig megromlott, változásért kiáltó, férfiak uralta egós világból. És elegük van a hazudozásokból, ferdítésekből, átírásokból, eldugdosásokból, gerinctelenségekből, és a rezgéssel működő emberi testet és tudatot ért frekvencia háborúból.

Szóval nagyon röviden és tömören: válaszút elé lettünk állítva. MINDENKI! EGYTŐL EGYIG! KIVÉTEL NÉLKÜL! Azt hiszen e két év alatt 2020-ban és 2021-ben mindegyikőnk megkapta már azokat a bizonyos ébresztő pofonokat. Miközben felszínre jött, ami eddig megbújt. Kiderült, amit eddig takargattak előlünk.

Mindenki színt vallott arról, valójában hol tart a belső erkölcsi rendje: megvásárolható? Eladható? Rávehető? Zsarolható? Avagy emberség-, belső tartás-, lélek-, tudat-, és tisztességmegtartó! Mindenáron! Még akkor is, ha csak a folyóparton kávézhat, mert bent nem ülhet le a kirekesztés miatt. De legalább az örök életű, szuper értékes LELKE és a TUDATA nem lett eladva a fizikai testéből...

És igen, sajnos sokan viszont ezt máshogy gondolták...Eladták!! És igen, tudom, hogy sokan erről az igazi cseréről nem is tudnak. Még így, két év tiszta tudatokból származó leleplezések után sem!!!!!! Még az orruk előtt tisztán világosan zajló löttyös eseményeknek, özönnyi haláleseteknek köszönhetően sem!! Direkt nem, meg amúgy sem...Ezerrel kapaszkodva ebben a vaskori mátrixban szerzett nyaralójukba, motorjukba és a státuszszimbólum autójukba.

Valójában félévente „megvásárolva” ezzel a szabadságukat! Tisztelet a kivételnek! Ami egyébként amúgy ALANYI JOGON JÁRNA MINDEN EMBERNEK..Ők azok, akik igaz valójában a régi, már kimúlásra ítélt rendszer mellett tették le ezzel a voksukat. Gondoltad volna? Pedig a régi rendszer is tudja, sőt igazán ő tudja a legjobban, hogy az Aranykor ideje jött el, amiből na ők aztán igazán nem kérnek semmi képen!

Eddig sem kértek, ezután meg főleg...Belegondoltál már abba, mi is az Aranykor igazából? Tök egyszerűen megfogalmazva a SZERETET, AZ IGAZ SZÓ, AZ EGYENES DERÉK, SZABADSÁG, TISZTELET, A LÉLEK ÉBREDÉSE, TUDATOS TUDAT, A BÉKE ÉS A TEREMTŐ ANYA-APA KORSZAKA! Igen! végre ismét ANYA is! Nem pedig csak Atya, ahogy ezt is átírta nekünk a férfiuralmú vaskor! Özönnyi más mellett!

Csak csendben szeretném megkérdezni, hogy a BÉKÉBŐL, TISZTELETBŐL ÉS TÁRSAIBÓL szerinted tapasztaltál valamit is az utóbbi két évben, meg hát az utóbbi pár ezer évben? És szerinted, azok akik azt mondják, - megismerve már a báránybőrből kibújt farkas dolgait -, hogy minden jöjjön vissza úgy ahogy volt, ők ezzel valójában mi mellett teszik le a voksukat?

Igen, bingo! Eltaláltad! Szintén a kimúlásra ítélt, Teremtői értékektől messze eltávolodott vaskor mellett!! Ahol az ember és a gyereke csak egy számsor csupán valaki tulajdonában... És szerinted, akik szólnak másoknak, hogy figyelj rá, ne lépj bele, lásd át, ne add el, és nem baj, ha folyóparton iszod meg inkább a kávédat!

Ők milyen kort építenek közben maguknak, a gyerekeiknek, unokáiknak és a Földnek? Eltaláltad! Ők bizony -bizony az Aranykort építő pionírok! Vagyis a TEREMTŐT TISZTELŐ, SZERETET KORÁT ÉPÍTŐK TÁBORA! Ahol az ember és gyermeke érték! És ahol a Lélek és a tudat TISZTELETBEN VAN TARTVA A HOZZÁ TARTOZÓ EMBERREL EGYETEMBEN, EGY EMBERSÉGES VILÁGBAN!

Ha ezt így, - mármint hogy a tetteivel valójában melyik oldalt támogatja igazából az ember-, szóval, ha ezt így, magasabb szemszögből átlátva megérted ebben a sorsdöntő káoszban, akkor nyertél!!

A TUDATOS TUDATTAL való gondolkodni tudásnak ezekben az időkben nélkülözhetetlen értéke van! Maga mögé szorítva akár egy egyetemi diplomát is, ha hozzá egy szűk látókörű, élethelyzeteket nem átlátó tudat kapcsolódik. Ugyanis ma a TUDAT FORRADALMÁT is megéljük.

Annak a TUDATnak a forradalmát, ami a vaskori háttérhatalom TV műsorain nőtt fel, és ennek köszönhetően szűkült be ma már olyan kicsire, hogy a valójában örök életű Lélekkel rendelkező ember mára már elhiszi magáról, hogy élete mindössze a temetőnél ér véget...

Hát nem! Nem és nem! Mi igenis Isteni Lények vagyunk Örök Fejlődésben!!!

Ha idáig eljutsz érzésben, akkor pontosan azt fogod érezni, hogy milyen erővel repülnek szanaszéjjel a tudatodra sziszi-fuszi munkával rápakolt, ócska, dohos, összetákolt dogmák magadról, a világról és az Univerzumról.

Egy forradalmi változáson áteső tudat tudni fogja azt is, hogy badarság neki esni embertársainak, hogy ott fent megelégedett mosolyt csaljanak a páholyban ülők arcára.

Hisz, ha valakiknek az az érdekük, hogy a népet megosszák így úgy, hogy a keletkezett zavarosban jobban tudjanak horgászni, akkor juszt is össze kell fogni, hisz ott van csak az igazi erő!

Aki ezt cselekszi, az a SZERETET KORÁT VÁLASZTOTTA! AKIK PEDIG BÁBUKKÉNT UGRÁLNAK NEKI MÁSOKNAK, ŐK VALÓJÁBAN A RABSZOLGASÁGOT VÁLASZTOTTÁK!

Ráadásul egy hajszálra az Aranykortól! Igen, ez egy nagyvizsga! A földi egodnak engedsz, vagy a benned élő , Teremtő Forrásból származó Lelked hangjának!!

Ez itt a kérdés, válasszatok! 

Én szívből remélem, hogy inkább EGYÜTT, EGYMÁSÉRT, ÖNMAGUNKÉRT, GYEREKEINKÉRT, UNOKÁINKÉRT, hogy  megvalósíthassuk végre a SZERETET KORÁT! Ráadásul itt lent  Földön! Mekkora küldetés ez!! Belegondoltál már?!!

Azt a SZERETET KORT, AMI VÉGRE A TEREMTŐ ANYA - APA KIEGYENSÚLYOZOTT, EMBERT TISZTELŐ TÖRVÉNYEI MENTÉN MŰKÖDIK! Emberből nagybetűs ISTEN - EMBERRÉ válva!!

Végre valahára!

Szeretettel kívánok új felismeréseket TUDATOD FORRADALMÁHOZ!!!

Tisztelettel:
Hegedűs Szidónia
Író, Coach