aranykulcs8
A KULCS
és a hiányzó láncszemek

Szeretettel köszöntelek kedves Olvasó ebben a korszakváltó, hazugságokra csodásan rávilágító időkben!
Az mára már kiderült, kiderülhetett számunkra, - és ez nagyszerű kiindulópont a jövőnkbe vezető irányultságunk / - mihez képest - meghatározásában, hogy valójában olyan hajóban utazunk, aminek kapitánya és hozzá leszerződött legénysége most már nyíltan ki is tűzte fejünk fölé a kalózzászlót.

Valamint közölték, hogy vegyük tudomásul, nem boldog hajótúrán vagyunk, ahogy azt még előtte gondoltuk, hanem közjószág szintre lebutító elrobotizálón. /milyen emberbaráti, ugye?/  És ha netalán elszomorodna ennek hallatán az ISTENTŐL SZÁRMAZÓ ÖRÖK ÉLETŰ LELKÜNKET tartalmazó testünk, akkor oda se neki, mert cserébe mi is kapunk ám pénzt, mint ők ezért a projektért. Persze közel sem annyit, mint ők, ááááá dehogy, mit képzelünk, de a napi megélhetésünkhöz pont elégségest. És boldogan - ha még tudunk - élhetünk kis ketrecünkben mi és szintén teljesen robottá alacsonyított családtagjaink is.

Cserébe viszont olyan programokat nyomkodhatnak rajtunk már parttalan erkölcstelenségükben, amit csak kificamodott kedvük diktál. Ugye van már kis sejtésed a múlt ismeretében, hogy ez valójában mit is jelent Neked és gyerekeidnek? Szóval újabb "klassz kis játék"-ról álmodozik ez a mára már totál elférfiasodott, egyensúlyából kificamodott világunk, elférfiasodott vezetősége a löttyöző programjuk után.

Tehetik, hisz a lágyító, női energiákat messzire űzték a világunkból, és maguk mellől is már évezredek óta. Így egyensúlyukból már rég kibillentek. Szóval summa summarum, ezt a kibillent tervüket akarják ránk erőszakolni..És persze nagyon okosak is, ezért ne legyenek kétségeink, mert ezt a következő, nekünk szánt tervüket is szépen be szeretnék nekünk csomagolni. Viszont azt is láttuk, látjuk már, hogy járnak azok, akik hittek az előző, meg még előző, meg még azt is megelőző, szintén szépnek előkészített csomagjaiknak..

Ugyan ezek, ugyan azok a kezek készítik nekünk továbbra is ezt a következő programot. Sőt, anno a Marson és a Vénuszon élők is hittek nekik, és mára már cserébe kopaszra letarolt a bolygójuk.. Viszont, ha magasabb szemszögből nézzük Lélekügyileg ezt a dolgot, akkor ismét egy TUDATSZINT VÁLOGATÁS nevű történet előtt állunk.

Az újbóli vizsgánkhoz valójában megalkották a következő programjukat! Ennél a vizsgánál már nem számít az egyetem, főiskola szintű tudás. Itt már új és életbevágó tananyag kezd kibontakozni, amit úgy hívnak:TUDATOSSÁG! Milyen "cukik"?! Nem így gondolják ugyan, de igaz valójában abban segédkeznek, hogy a még alvók, vagy ahogy Kryon mondaná: a "kerítésen üldögélők" felébredjenek végre küldetésükre..

Soha nem derülne ki amúgy, ki az, aki lustaságból elfogadja, így valójában fittyet hány az anno lélek szinten bevállalt küldetésére? Soha nem derülne ki, hogy valójában ki az, aki, érdektelenségből, lustaságból, butaságból tovább zsarolható? Aztán az sem derülhetne ki soha, hogy kik azok, akik hatalmasat tesznek arra, hova és mire akarják becsalni őt, gyerekeit, szeretteit, és az egész emberiséget? Mondják meg mit kell csinálni, utána hagyják őt békén...

Vagy ki az a jóindulatú tudatlan, aki még mindig nem tud átlátni a szitán a pofonok ellenére sem? És végül azok is kiválasztódnak, hogy kik azok, akikben megszólal a lelkiismeret csengője, a mageredete pedig erősen pulzálni kezd, és végre BELEÁLL A KÜLDETÉSÉBE, és teszi azt, amiért amúgy valójában ide leszületett az ISTENI SZÁRMAZÁSÚ LELKE! Szóval kemény meló van továbbra is kedves már felébredt Lélektársaim!

Aki még aludna, annak ÉBRESZTŐ a tespedtségből, tunyaságból, kényelemből! És ne legyenek senkinek kétségei! Mindenkitől számon fogják kérni lent és fent, mit tett azért, hogy a Földön végre élhetőbb, boldogabb, pszichopata mentes életet élhessünk! Magunkért, gyerekeinkért, unokáinkért, a Földért, Istenanyáért, és az emberiségért! Hogy pár év múlva nyugodt lelkiismerettel bele tudjunk nézni gyerekein, unokáink szemébe azért, mert nekigyürkőzve igenis mindent megtettünk azért, hogy a Földön kibillent maszkulin energiák mellé igenis odategyük már végre valahára a mi egyensúlyt visszaállító NŐI - ANYAI energiáinkat is!

Hisz több ezer évig tartó leigázásunk után ki kell végre állnunk, és ki kell végre mondjuk, hogy ELÉG! MI NŐK, ANYÁK IS KÉRJÜK A HELYÜNKET ÉS A TERÜNKET AZ ÉLETBŐL, hogy boldogra kiegyensúlyozott életet élhessünk és gyerekeink is végre valahára ezen a Föld nevű bolygón!!! De ez addig nem történik meg, amíg a NŐ, akit kidúrt maga mellől a férfi világ, vissza nem IGÉNYLI azt az Őt megillető helyet, és teret, amit valójában a Teremtő adott meg neki a kezdet kezdetétől.

Mint amikor egy gyerekjátszótérről jól ismert libikókás, középen megtámasztott hintának a másik végéről fondorlatokkal elküldik a másik felet, másik pólust. Tapasztalatból tudjuk, hogy ilyenkor a játék elveszti egyensúlyát, és a nehézségi erőnek köszönhetően, aki egyedül maradt, az mindig leesik a földre a nehézségi erőnek köszönhetően. Az a valaki, valakik, akik magát a TERMÉSZET törvényeit erőszakosan a maguk javára át akarják írni, azoknak mindenképpen bukás a vége. 

Az ősi, tiszta, romlatlan világban, még meg volt ez a kiegyenlített harmónia férfi és nő között a TISZTELET vonalán, hisz ismerték és betartották a természet törvényeit. Mindenkinek egyértelmű volt, kinek, miért hol a helye a családban és az életben. És az új generáció boldogan és megelégedetten fejlődhetett. Az a csavar az egészben, hogy végül is csak a TUDATOKBÓL - agymosások révén tudták "csupán" kitörölni. Hisz Istenanya, Természet Istenanya, Nagyboldogasszony - hívd ahogy szeretnéd - azért LÉTEZIK!

Csak miután kivették mindenhonnan, így egy idő után a tudatokból is kiolvadt az Istenanya kép, hisz az erőnk mindig ott van, ahol a figyelmünk. Amiről meg nem tudunk, az nem is létezik addig. Hogy ez hogyan történhetik meg? Nagyon egyszerű, türelmesen egy -két generáció lefutásáig kell várni, utána a következetes aknamunkának, hazudozásnak, eltusolásnak, történelem meghamisításnak, boszorkányüldözésnek köszönhetően máris láss csodát, felnő egy új generáció, akinek már természetes, hogy csak Atyaisten van.

Az Anyaisten pedig kicsoda? - néz kikerekedett szemekkel az emberiség nagyobb része! / Tisztelet a kevés kivételnek!/ Ezért van az, hogy minden e köré felépített rendszer, tudomány, politika, vallás és ezek társai mind, de MINDEGYIK erre és a többi férfi hasznára kifacsart koncepcióra lett létrehozva. Akik nem ezt fújták és szolgálták, az repült, vagy megszűnt. Hát, itt tartunk ma.

Ezért van, hogy azok, akik mondjuk politikai pártok újra cseréjén gondolkodnak, vagy különféle vallások egybeterelésén, eleve halott a dolog annak, aki Aranykorra vágyik Hisz a régi sanyargató rendszert támogató kis rendszereken balgaság újat építeni! Már Einstein megmondta, hogy újat csakis új gondolatokkal lehet létre hozni. Ezt a mostani, Teremtőtől leszakadt rendszer tudta a legjobban!

Hisz amire rátette a kezét, ősi szent helyek, ősi szent rituálék, és még özönnyi más, úgy átírták sötétre a maguk gusztusára, hogy csak úgy dörgött!! Gondjuk volt rá, hogy még az ORIGÓT is ISTENANYÁT, NAGYBOLDOGASSZONYT, TERMÉSZET ISTENANYÁT IS / Hívd, ahogy szeretnéd/ kimosták és átmosták az emberi tudatokból.

Hogy is írta Müller Péter Férfiélet, női sors című könyvében? Idézem: „Összeomlóban van a sok ezer éves férfi uralom. És születőben a nők lelkében elfojtott igazi és örök Én-élmény. Az emberiség történetének legnagyobb fordulatát éljük. A férfilélek katarzisát, és a női lélek önmagára ébredését.......A férfinak vissza kell találnia elárult, magas szellemi valójához, és alázatához. Ehhez az önös énjének össze kell törnie, darabokra. A nőnek pedig meg kell találnia önmagát, amit még keresni sem engedélyeztek neki, soha. Nem tudom milyen világ jön. De ha lesz újvilág, az a nők tiszteletén fog alapulni. Ebben biztos vagyok.”

Aztán, hogy is szól Pio Atya jóslata? Idézem: " Magyarország egy olyan kalitka, amiből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz majd részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Hogy is van ez?.. " Mert általuk nagy boldogság árad az emberiségre. "

Mert, hogy, eddig minden volt itt eddig, ami az emberiségre áradt, csak ugyebár boldogság nem. Láthattuk, megtapasztalhattuk mostanában is, és a közeli - valamint a távoli régmúltban is. De vajon mit fognak csinálni a magyarok, amiért nagy boldogság fog áradni az emberiségre? Nemre, színre tekintet nélkül ugyan az a boldogság.... "Páratlan dicsőségben lesz részük", mármint nekünk magyaroknak.

Tehát, mi magyarok, - szól a prófécia - nem szokványos, ráadásul boldogságot hozó- dologban fogjuk az emberiséget részesíteni. Lássuk csak: DICSŐSÉG.= Dicsfény, Ősiség, és Égi... Ki lehet az a dicsfényt sugárzó Égi Ősünk, aki az ősi mag/y/arokhoz rendeltetett? Biztos Te is tudod, hogy Ő csakis a mag/y/arok Nagyasszonya, Nagyboldogasszony, Istenanya, Természet Istenanya lehet!

De hát ez világos! Ebben a mai erkölcstelenné vált világunkban, csakis kizárólag úgy lehet ismét boldogság, béke és harmónia, ha az origóban kezdjük a rendcsinálást. E nélkül csak mismásolunk, maszatolunk, és építjük tovább a vaskort.. Visszahozzuk végre ismét Istenanyát a tudatunkba, életünkbe, létezésünkbe. Csakis kizárólag a kiegyensúlyozott origópontból lehet Aranykort építeni.

Ha nem kezdjük a "kályhától" a rendrakást, akkor itt soha nem lesz rend és béke. Még hogy béke??!! Ahogy az elmérgesedett negatív spirál lefelé zuhanását érzékeljük a mocsárba, itt már csak csumára letarolt Földbolygó lenne a hozadék. A Mars és a Vénusz után..

A boldog élet kulcsa viszont: Istenanya Léte és szellemiségének földi törvényekben való megvalósítása, és olyan embert tisztelő és védelmező rendszer létrehozása, ami Istenanya törvényeit észben tartja, és támogatja. Ha belegondolsz, a magyarok mindig is úgy voltak számon tartva a világban, hogy talán egyedüliként mondhatják el magukról azt, hogy Nagyboldogasszony oltalmazza őket.. A világon a legtöbbet sanyargatott ország is a miénk volt. Pont azért a nagyságáért amit anno a próféciákban is megjósoltak.. Nagyon is jól tudták szerte a világban, hogy a magyarok egyszer nagy dolgot fognak véghez vinni, ráadásul úgy, hogy abból bizony az egész világ profitálni fog..

És, hogy kik lennének azok a bizonyos hiányzó láncszemek? Természetesen azok a nők, anyák, és férfiak, akik szívében magyar minőségű Lélek lakozik. De ahogy az Istenanya minőség egyre jobban ébred, nyílik, azzal egyenes arányban nyílnak, ébrednek a nők is. És ahogy ébrednek, egyre többen és többen leszünk, akik képesek lesznek visszafordítani ezt a már férfiak által lezüllesztett világot az ŐSI, SZAKRÁLIS TÖRVÉNYEKRE hangolva. Ráadásul ezek a törvények már meg is születtek, munkára készek "A MAGYAR NEMZET SZABADSÁG ALKOTMÁNYA " címmel. Elolvasható ILARA által írt Sacra Hungarorum II.kötetében és a www.sacrahungarorum.hu weblapján..

Drága Nőtársaim! Drága Anyák! A világ eddigi legszebb küldetéséért vagyunk itt magyar lélekminőségre hangolva nem csak Magyarországon, hanem szerte a világban! A fentiekben próbáltam nagyon vázlatosan összeszedni azt, hogy hol tartunk most, miért, és ha nem lépünk, akkor végünk. De mi igenis lépni fognunk magunkért, gyerekeink szebb jövője miatt, az emberiségért, hazánkért egy boldogabb, tiszteletteljes életért.

Évezredeken keresztül el voltunk nyomva, sárba tiporva és még sorolhatnám. Itt a z idő, hogy a férfiak már a sarkaiból is kifordult világát megállítsuk. Nem amazonokként, kivont karddal, hanem Lelkünk Istennői mag minőségében, egymást segítve, igazi, BÖLCS ANYA- i színvonalon. Igazi, magyar lélekminőségű férfitársainkat is bevonzva az építő folyamatba, hisz együtt - egymásért mindig is könnyebb volt.

Legyen ez a 2023 -as év a NŐI összefogás éve!!! Ehhez a mag / Sacra Hungarorum csapata/ is megalakult már, és évek óta azon dolgoznak Ilara vezetésével, hogy amikor eljön a kellő pillanat, minden egybe legyen a boldog idők beindításához. Igen ehhez mozdulni és tenni kell, de hát ez eddig is így volt, ez nem újság. Itt van hát az idő!! Most, vagy soha!!

Szívből kívánom, hogy a még hiányzó láncszemek találjanak egymásra a már meglévőkkel, és alkossanak közösen egy gyönyörű gyöngysort, aminek az egész világ a csodájára fog járni!!!:)

Szeretettel és tisztelettel:
Hegedűs Szidónia
Író, Coach


ui.:Az, hogy valójában tényleg mekkora égi áldásban van része ennek a kialakuló szent folyamatnak, arról a legtöbb embernek még fogalma sincs. Következő írásom erről fog szólni..Megtalálod: a MAGYARNAK SZÜLETNI menüpont alatt, A SZENT TUDÁSRÓL címmel